TV: Frems målmand scorer på sakse i overtid

Jakob Køhler kommer aldrig til at betale for sine egne øl i Sydhavnen igen, efter han scorede et drømmemål for Frem

  • Jakob Køhler scorede drømmemål for Frem. (Foto: Lasse Kellerup)
Jakob Køhler scorede drømmemål for Frem. (Foto: Lasse Kellerup)

Seneste fodbold

Hent flere

Mest læst i fodbold

Hent flere

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Frem er kult.

Frems målmand Jakob Køhler er nu lige så kult.

Årsagen kommer her: Køhler forlod sin plads mellem stængerne i overtiden, da Frem i går mødte Birkerød på udebane i topkampen i 2. division øst.

Klubben fra den københavnske sydhavn var bagud 1-0, så på et hjørne i det 92. minut kastede udeholdet alt frem - inklusiv altså målmand Jakob Køhler. Og det skulle vise sig at være en ganske fornuftig beslutning.

I første omgang kom Køhler ikke i nærheden af bolden, men returen blev samlet op og sendt ind i feltet igen - lige præcis hvor Jakob Køhler stod.

Målmanden tøvede ikke et sekund, men kastede sig op i luften og fyrede et knastørt saksespark af, der gik i kassen uden chance for Birkerød-keeperen.

Dermed fik Frem sikret sig det ene point, de ligger nu på andenpladsen med ti point efter fire kampe - og Jakob Køhler har formentlig sikret sig, at han aldrig skal betale for en øl i Sydhavnen igen.

Se målet her

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik