Fischer i morfars fodspor

Fodboldkometen Viktor Fischer har ikke sit enorme talent fra fremmede

  • Eneste svipser i et par vilde uger for Viktor Fischer: Den slatne slugter, han diskede op med i kampen mod Tyrkiet. Det kunne selv hans 80-årige morfar have gjort bedre.
Eneste svipser i et par vilde uger for Viktor Fischer: Den slatne slugter, han diskede op med i kampen mod Tyrkiet. Det kunne selv hans 80-årige morfar have gjort bedre.

Debut i Champions League, to mål i ligaen for Ajax Amsterdam og første optræden i landsholdstrøjen. Det har været nogle vilde uger for det 18-årige fodboldfænomen Viktor Fischer, som bliver betragtet som et af de varmeste unge navne i europæisk fodbold lige nu.

Men hvor kommer talentet fra er der sikkert en del fodboldfans, der undrer sig. Ikke fra fremmede er svaret, hvis man spørger den unge mands far, Henrik Fischer. Viktors morfar var nemlig landsholdslegenden Poul Pedersen - den første spiller til at opnå 50 landskampe for Danmark.

Læs også:

Se også: Storklubber i kø efter Fischer

- Hans morfar var efter sigende en fantastisk god fodboldspiller, og som jeg ser det, er det da derfra, at Viktor har størstedelen af sit talent. Da vi var yngre, rejste vi meget med mormor og morfar, og der spillede vi meget fodbold. Nu er Poul blevet firs, men dengang han var 70 kunne han stadig spille fodbold, og han var glimrende, fortæller den stolte far, som ikke lægger skjul på betydningen, den fodboldspillende morfar har haft for Viktor, især i knægtens yngre år.

Læs også:

Se også: Fischer: Alt er eksploderet for mig

- De spillede meget sammen, og jeg er helt sikker på, at han har fået nogle gode snakke med sin morfar. De svar, som han fik, vidste han godt, han fik fra en kompetent mand, siger Henrik Fischer til TipsBladet.

Læs hele historien om Viktor Fischers kometkarriere, som har ført ham fra IF Lyseng via AGF og FC Midtjylland til en startplads i Ajax Amsterdam og debut på landsholdet i TipsBladet. Få det sammen dagens Ekstra Bladet.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Tidligere FCK'er i spil som Jakob Michelsens sportschef
AaB, Silkeborg, AGF og VIborg sænker priserne for udebanefans
Overblik: Danmark har lang vej til VM
Tålmodig Mikkel Duelund: Har måske brug for et springbræt
Norsk landstræner efter debut: Jeg bærer et stort ansvar
Mandagens rygtebørs: Liverpool vil lokke Madrid-profil til klubben
EKSTRA Sport og spil