Nyt tv-magasin: 'Brøndby er sikre nedrykkere'

FODBOLD MED ATTITUDE: Tilskuerne svigter landsholdet og Brøndby er i dyb, dyb krise. Se Ekstra Bladet nye fodboldmagasin, hvor ugens varme emner bliver diskuteret

  • Reinholdt Schultz, Allan Olsen og Jon Pagh er i studiet, mens Martin Borre er med på en Skype-forbindelse. (Foto: Ekstra Bladet TV)
Reinholdt Schultz, Allan Olsen og Jon Pagh er i studiet, mens Martin Borre er med på en Skype-forbindelse. (Foto: Ekstra Bladet TV)
1/3
Næste »

Er Lars Berendt en god kommunikationschef, hvor spiller Brøndby i næste sæson og er en fyring af Auri Skarbalius løsningen på Brøndbys problemer?

Læs også:

Se også: Dom over Faxe: Han er god - som assistent

Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på i første udgave af Ekstra Bladets nye tv-magasin FODBOLD MED ATTITUDE, et debatprogram om fodbold, hvor ugens hotte emner får en hård tåflækker.

DBU vil ikke deltage
Vi havde planlagt en særudgave af FODBOLD MED ATTITUDE, hvor Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen skulle diskutere de sidste tre dages artikler i Ekstra Bladet om tilskuerflugten fra landsholdets hjemmekampe med en repræsentant fra DBU.

Læs også:

Se også: DBU er tøsefornærmede

Desværre ønskede hverken DBU's kommunikationschef Lars Berendt, DBU's kommercielle direktør Katja Moesgaard eller DBU's formand Allan Hansen at deltage i debatten.

- Vi er endnu i en analysefase, og derfor ikke på plads med hverken en markedsførings- eller billetsalgsstrategi - herunder prisniveau for det kommende år - og vil derfor ikke kunne bidrage med noget nyt til den ellers udpræget ensidige kampagne i jeres medier, har Lars Berendt svaret i en mail til Ekstra Bladet.

Læs også: Se også: Tavse DBU: Hallo, er du der Lars? Tavse DBU: Hallo, er du der Lars?

En af Danmarks førende kommunikationseksperter og tidligere fodboldtræner og fysisk træner inden for dansk eliteidræt, Reinholdt Schultz, debatterer med Allan Olsen om DBU fører god eller dårlig kommunikationsstrategi.

Brøndby rykker ned
Tidligere fodboldspiller Martin Borre giver sit bud på, hvad der foregår i Brøndby. Han har blandt andet et bud på, hvorfor spillere som Mikkel Thygesen og Dennis Rommedahl underpræsterer på Vestegnen.

- Jeg tror, de bliver en del af en taberkultur, siger Borre blandt andet.

Se FODBOLD MED ATTITUDE i tv-indslaget over artiklen

Rykker Brøndby ned i 1. division?

Se resultat

Rykker Brøndby ned i 1. division?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål
EKSTRA Sport og spil