Se pokalfodbold på ekstrabladet.dk

Landspokalturneringen bliver til Ekstra Bladet Cup, og fremover vil man kunne se sammendrag fra pokalkampene på Ekstra Bladets net-tv

1/3
Næste »

Ekstra Bladet bliver sponsor for Landspokalturneringen, der minimum de næste tre år vil bære navnet Ekstra Bladet Cup.

Sponsoratet indebærer blandt andet præmiepenge til det bedste seriehold og bedre markedsføring af turneringen.

Aftalen mellem DBU og Ekstra Bladet indebærer også, at Ekstra Bladet på ekstrabladet.tv fremover vil kunne vise fem minutters sammendrag af kampene, som også fortsat vil blive dækket af Viasat - og fra sommeren 2009 af Kanal 5.

- Vi har i en årrække haft Ekstra Bladet inde som sponsor og samarbejdspartner på en række områder og aktiviteter. Derfor er det glædeligt, at Ekstra Bladet også ser muligheder i at gå ind og blive partner på vores næstmest prestigefyldte klubturnering efter SAS Ligaen, siger kommunikationschef Lars Berendt, og uddyber:

- Ekstra Bladet har stor kompetence indenfor massekommunikation og markedsføring, og vi vil derfor sammen med Ekstra Bladet kunne skabe endnu mere opmærksomhed omkring pokalturneringen, som i forvejen har været inde i en rigtig positiv udvikling de seneste 10 år.

Lodtrækning på ekstrabladet.dk
Årets Ekstra Bladet Cup er allerede i fuld gang med kampe blandt serieholdene.

Senere i denne måned er der 55 seriehold tilbage i turneringen, og de indgår sammen med de 25 førstehold fra 2. Division Øst og Vest og de 16 klubber fra den netop afsluttede Viasat Division i lodtrækningen fredag den 20. juni med i alt 96 hold til første runde af Ekstra Bladet Cup.

Lodtrækningen finder sted i Ekstra Bladets lokaler på Rådhuspladsen, og man kan følge lodtrækningen med liveopdateringer her på ekstrabladet.dk fra klokken 12.00.

- For Ekstra Bladet passer et sponsorat af landspokalturneringen perfekt til vores planer om at befæste vores position som landets bedste fodboldmedie, siger Ekstra Bladets marketingdirektør Thomas Rydberg, og fortsætter:

- Vi tror på, at vi sammen med DBU og de øvrige partnere kan være med til at skabe en endnu stærkere og attraktiv turnering. Ikke kun for de bedste klubber, men også for bredden i dansk fodbold ved et samarbejde, som for Ekstra Bladets del vil dække avisen, internettet, mobil samt net-tv.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Mor scorede sit første landskampsmål
William Kvist kritiserer Frank Arnesen
Trods rygter om United: Griezmann er glad i Madrid
Dansk U21-opstilling: Niels Frederiksen ryster posen
Feyenoord-kaptajn: Nicolai Jørgensen har været en åbenbaring
Nicolaj Thomsen tvivler på FCK-debut i foråret
EKSTRA Sport og spil