Pokalchok for FCK: Spelmann tæt på grønt lys

AC Horsens kan formentlig have Martin Spelmann med i pokalfinalen

Martin Spelmann havde brug for et mirakel for at blive klar til dagens pokalfinale... og miraklet ser ud til at ske.

AC Horsens-profilen var efter to dages intense behandlinger af sin fiberskade tilbage i træning med holdkammeraterne, da den sidste afpudsning fandt sted i går.

En let gang træning, som mest havde til sigte at løsne musklerne forud for den største dag i klubbens historie.

Men alligevel var Spelmanns involvering i samtlige 75 minutters træning en overraskende bonus for cheftræner Johnny Mølby.

Læs også: Stor pokal-fidus til Horsens

- Jeg mærkede ikke rigtig noget til skaden. Selvfølgelig skulle jeg lige i gang, men der var faktisk perioder, hvor jeg helt glemte, at jeg havde skaden. Så jeg tror faktisk mest, at det er oppe i hovedet, at det største problem er, konstaterede en optimistisk Martin Spelmann over for ekstrabladet.dk efter træningen.

- Der var selvfølgelig ikke max-aktioner, men stadigvæk var jeg ude i en del af de vendinger, som giver problemer, og der var en del opløftende aktioner, kom det håbefuldt fra ACH-profilen.

Se mere:

Se også: 'Mos': Jeg vil vise mig frem i finalen

Han skyndte sig hurtigt efter træningen at rapportere de opløftende nyheder til sin behandler Thomas Jørgensen fra Pro Treatment i Dragør. Og tilbagemeldingen fra den kant gjorde ikke optimismen mindre.

- Det har været sindssygt hårdt at være til den behandling. Det var tre timer den ene dag og fem timer dagen efter. Jeg havde det nærmest som om jeg var blevet kørt over af en lastbil, smilede Martin Spelmann, der skal testes op til kampstart.

Dermed ser det ud til, at AC Horsens kan stille med absolut stærkeste hold i pokalfinalen, hvor der forventes omkring 20.000 tilskuere.

Seneste Ekstra Bladet job

Seneste fodbold

Hent flere

Mest læst i fodbold

Hent flere
Tipsbladet

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Emil Ingvorsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen