DBU Pokalen

Rasende sikkerhedschef: En skamplet for Brøndby

Brøndbys sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, chokeret over fansenes opførsel, da de invaderede banen efter sejren over de forsvarende pokalvindere fra FCK

  • (Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)
1/3
Næste »

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Brøndby er i chok. Glæden over triumfen mod FCK og pladsen i pokalsemifinalen kan ligge på et lille sted, efter op imod 1000 Brøndby-fans invaderede banen efter sidste fløjt.

De havde direkte kurs mod FCK-tribunen, hvor der blev smidt romerlys frem og tilbage. Politiet kom først til efter nogle minutter. De pressede Brøndby-tilhængerne tilbage, mens FCKs egne kontrollører sørgede for, at deres fans ikke kom ind på banen.

- Det her er en skamplet på Brøndby. Det vi har oplevet er det værste, jeg har set i min tid, siger en rystet sikkerhedschef i Brøndby, Emil Bakkendorff og slår fast:

- Det er ikke fans, der løber ind på banen. De hører slet ikke hjemme i fanmiljøet. Det her må aldrig ske igen. Glæde må aldrig udvikle sig til, at man viser sit ansigt på sådan en måde.

- Det er skammeligt for Brøndby og er et trist bevis på, hvordan dansk fodbold er ved at udvikle sig, påpeger han.

Reaktionen fra Brøndbys fans var en forløsning efter lange og hårde tider, men måske også et udtryk af en klub ude af kontrol.

Svært at komme videre
For ingen greb ind, da de to første Brøndby-fans løb på banen kort før Kenn Hansens sidste fløjt. Siden udviklede det sig katastrofalt i løbet af få minutter.

- Når chokket og forfærdelsen har lagt sig, må vi rationalisere og drage konklusioner. Det bliver svært at komme videre herfra.

- Vi har haft en dialog de seneste tre år. Mange gange har det været et skridt frem og to tilbage. I dag var det et skridt frem og fire-fem tilbage. Det vi har været vidner til er helt uacceptabelt og får konsekvenser, uddyber Emil Bakkendorff.

Betyder det, at der skal spilles for tomme tribuner i fremtiden?

- Det er naturligt, at vi må drage en konsekvens af det her. Men jeg vil ikke stå her en sen nattetime og drage forhastede konklusioner. Når det hele har lagt sig, må vi sætte os ned og tage dialogen, påpeger en lettere rystet Emil Bakkendorff.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Videodommer bliver en del af Klub VM
Onsdagens rygtebørs: La Liga-overraskelse vil lokke 'Gabigol' ud af Inter-kulden
Toutouh: Vi kan være stolte
Madrid og Dortmund delte i topopgør, mens Legia besejrede Porto
PSG taler med Ricardo Rodriguez om skifte
Juventus tager førsteplads og sender kroater helt tomhændet hjem
EKSTRA Sport og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen