Fyret træner-ikon får job i serieklub

Silkeborg KFUM har tilknyttet både den tidligere Superliga-træner Ove Christensen og den tidligere superliga-spiller Jesper Thygesen

  • Ove Christensen fortsætter i serie-klub. Foto: Ernst van Norde.
Ove Christensen fortsætter i serie-klub. Foto: Ernst van Norde.

Når spillerne i Jyllandsserie-klubben Silkeborg KFUM møder ind til opstartstræning, kommer det til at være med et par prominente navne på sidelinjen.

Ifølge Midtjyllands Avis har Silkeborg KFUM nemlig tilknyttet Ove Christensen, den tidligere Superliga-træner, i en rolle som elite-chef på konsulentbasis, og Jesper Thygesen, den tidligere Superliga-spiller, bliver angrebstræner en gang om ugen.

Se også: Ove Christensen færdig i Vendsyssel

Silkeborg KFUM har ambitioner om at komme i 2. Division om to og et halvt år, og ambitionen binder sig især op på hovedsponsor Holger Kristiansen, der også ejer bettingselskabet Bet25. Med tilgangen af de to rutinerede kapaciteter, er der i den grad skruet op for forventningerne og ambitionerne.

Klubben har tilmed Christopher Poulsen som assistenttræner for træner Lars Dahl. Poulsen har også en masse erfaring fra Superligaen.

- Ove har allerede set os tre gange, og han mener, at vi er i 1. division om tre år. Og både Jesper og Ove har selv henvendt sig, fordi de var interesserede, siger Holger Kristiansen til Midtjyllands Avis.

Avisen skriver, at Ove Christensen kommer to til fire gange om måneden i klubben, mens Jesper Thygesen altså kommer en gang om ugen og træner angriberne.

Aktuelt er klubben som sagt i Jyllandsserien. Det kræver altså oprykning til Danmarksserien og efterfølgende oprykning til 2. Division for at indfri de store ambitioner.

Ove Christensen har en fortid som træner for blandt andet Viborg FF, Randers FC og AGF. Jesper Thygesen spillede blandt andet i Silkeborg IF, Brøndby IF og Randers FC.

Drama til sidst: Så tæt var Vendsyssel på sejr 1. division - 31. mar. 2016 Vendsyssel stopper Vejles sejrsstime i 1. division

zuma-zidan-collage EKSTRA Sport og Spil Her er Superligaens 100 største spillere - nogensinde

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Kristjansson efter Horsens-test: Andre ting end resultatet er i højsædet
West Ham overvejer at udleje Dimitri Payet
Startopstillinger: Højbjerg og Schmeichel starter i danskerduel
Pinligt: Villarreal-keeper med kæmpe drop
Bobby Charlton: Skuffet over at miste rekord, men glad på Rooneys vegne
Se målene: FCK sejrer i årets første test
EKSTRA Sport og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen