AaB

AaBs genistreg: Sælger topscorer nu og beholder ham til sommer

AaB er i gang med at sælge Lukas Spalvis til Sporting Lissabon

  • Lukas Spalvis ser ud til at fortsætte i AaB i foråret og ryger sandsynligvis først til Sporting Lissabon til sommer, hvis parterne er enige om en handel. (Foto: René Schütze)
Lukas Spalvis ser ud til at fortsætte i AaB i foråret og ryger sandsynligvis først til Sporting Lissabon til sommer, hvis parterne er enige om en handel. (Foto: René Schütze)

Det ligner lidt af en genistreg AaBs sportsdirektør, Allan Gaarde har gang i.

Han er i færd med at sælge Superliga-topscorer Lukas Spalvis til den portugisiske storklub Sporting Lissabon, der aktuelt fører ligaen.

Men måden, det sker på, kan vise sig at være guld værd for nordjyderne.

Allan Gaarde har nemlig et stort dilemma i forhandlingerne, fordi Lukas Spalvis har en klausul i sin kontrakt, der betyder, at angriberen til sommer kun koster 10 mio. kr. plus 15 procent i videresalg. Alternativt er prisen 12 mio. kr. og intet i videresalg.

Men et salg her og nu med virkning fra sommer er den klart bedste løsning for AaB, fordi det ikke svækker nordjyderne i forårets jagt på et nyt mesterskab. Samtidig får AaB en væsentlig højere pris ved en handel nu frem for at vente til sommer.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger tales der om et beløb i omegnen af mindst 20 mio. kr. for angriberen, hvis parterne kan finde frem til en aftale her og nu.

AALBORG: Aab træningsstart kl 10.15  (NB!!! afventer svar fra R AaB - 21. jan. 2016 Agent bekræfter: Storklub byder på Superliga-topscorer

Lukas Spalvis var i weekenden sammen med sin rådgiver, Henner Janzen, på besøg i Lissabon for at se nærmere på forholdene.

Men ifølge sportsdirektør Allan Gaarde er han tilbage i Nordjylland for at træne mandag.

- Jeg forventer Lukas Spalvis møder til træning mandag i AaB, fastslår han.

Det var rådgiver Henner Janzen, der i torsdags her i Ekstra Bladet bekræftede buddet fra Sporting Lissabon.

Rådgiveren slog samtidig fast, at et skifte til Sporting Lissabon vil være optimalt for Spalvis, fordi det er en klub med gode udviklingsmuligheder, samtidig med, at klubben er en topklub på Champions League-niveau.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Liget af HSV-chef fundet i flod
Esbjerg-profil fik comeback: Benene var ved at være smadret
Larsson afliver misforståelse: Ingen dato for Brøndby-exit
Randers-formand: Gravgaard har været i gråzonen et par gange
SønderjyskE-profil indkaldt til U21-landsholdet
Svensk klub åben for længere FCK-lån

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere