AaB

AaB-provokation: - Brøndby rykker ned

AaB's anfører Thomas Augustinussen spår Brøndby som nedrykker efter denne Superliga-sæson, som begynder i aften, når AGF tager imod AaB

  • Thomas Augustinussen tror ikke på, at den går længere for Brøndby. Til næste år hedder det 1. division for den fallerede storklub, mener AaB-anføreren. (Polfoto/Jens Dresling)
Thomas Augustinussen tror ikke på, at den går længere for Brøndby. Til næste år hedder det 1. division for den fallerede storklub, mener AaB-anføreren. (Polfoto/Jens Dresling)

Brøndby i 1. division?

Det er en realitet efter denne sæson ifølge AaB-anføreren Thomas Augustinussen, som i aften tager hul på sæsonen ude mod AGF.

- Det bliver utrolig tæt, og det er meget svært at spå om. Der er mange hold, der kan få det svært, og det bliver nok først afgjort helt til sidst. Men for at glæde AaB-fansene, så vil jeg nævne Brøndby som nedrykker sammen med SønderjyskE, siger han til Tipsbladet.

Læs også:

Se også: Juventus køber 17-årig AaB'er

Augustinussens egen klub er også blevet nævnt som en seriøs nedrykningskandidat på grund af de mange profiler, der har forladt den økonomisk ramte klub, uden at der er blevet fundet fuldgode erstatninger.

Anføreren erkender problematikken, men er optimist.

- Det bliver en spændende sæson for AaB, men jeg ved også godt, at vi er kandidat til at rykke ned, men det er alle hold næsten, fordi det er så tæt. Vi ved, at alle kampe bliver tætte, så vi må bare give alt, men jeg tror, at den lyst og gejst, der er her i øjeblikket, det kommer til at give os en masse point. Det er jeg overbevist om, siger Thomas Augustinussen til Tipsbladet.

Læs også:

Se også: Spilekspertens bedste Superligaspil

I aften får han og alle vi andre et indtryk af klubbens styrke, når nordjyderne spiller sæsonens første Superligakamp ude mod AGF. Kampen starter 18.30, og vises live på TV2 Sport.

Den kan naturligvis også følges LIVE i tekst og billeder her på ekstrabladet.dk.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
TV: Se Ronaldo nedlægge Ungarn
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere