SønderjyskE banker Horsens ned i bunden

Indlemmet i bunddramaet: Horsens-forsvaret sejlede rundt, da holdet indkasserede tredje nederlag på stribe foran rekordlavt publikum

Tommy Bechmann åbnede scoringen for SønderjyskE i dagens triumf i Horsens. (Foto: Anders Brohus)
Tommy Bechmann åbnede scoringen for SønderjyskE i dagens triumf i Horsens. (Foto: Anders Brohus)

30. nov 18:30 AC Horsens - SønderjyskE

SuperligaenStadion: CASA Arena, Danmark Dommer: Michael, Svendsen
AC Horsens
1
3
Slut
SønderjyskE

HORSENS (ekstrabladet.dk): Der var bundrekord tilskuermæssigt. Sølle 1865 tilskuere gik gennem tælleapparaterne på Casa Arena i Horsens. Og hovedparten af dem fortrød garanteret deres besøg bitterligt. For de fik serveret en af de ringeste præstationer af hjemmeholdet i mands minde på en aften, der tilmed var hamrende kold.

3-1 vandt gæsterne fra Sønderjyske, og dermed fik dette hold fornyet luft i striden omkring nedrykningsstregen, mens Horsens som følge af nederlaget - det tredje på stribe - nu med hastige skridt nærmer sig det kriminelle felt.

Og det lugter bestemt af krise hos sidste sæsons nummer fire i Superligaen.

Specielt i første halvleg var det helt galt hos hjemmeholdet. Forsvaret er normalt en sikker bastion for holdet, men i denne kamp sejlede spillerne rundt som en flok, der ikke kendte hinanden. Intet var der styr på, og sønderjyderne kunne som den letteste sag af verden komme til chancer og afslutninger.

Læs også:

Se også: Retov: Det ringeste i min tid

Myreflittige Tommy Bechmann var manden, der først og fremmest skabte uro, og meget rammende blev det også ham, der åbnede scoringen, da han som den letteste sag af verden smuttede mellem hjemmeholdets snorksovende midterfolk Morten Rasmussen og Nabil Aslam og sendte en glimrende aflevering fra Daniel Christensen videre ind i nettet.

Samme Bechmann var med i en masse. Og havde han haft lidt mere held i en enkelt situation, lidt flere kræfter og afleveringspræcision i et par andre situationer, var det gået langt værre for Horsens, som sagtens kunne have været bagud med både fire og fem mål.

Men kun Eyjólfur Hedinsson havde held til at få bolden ind bag Frederik Rønnow efter godt forarbejde af Lasse Vibe, så hjemmeholdet slap med at være bagud 0-2.

Læs også:

Se også: Bortvist træner: Vi må snart ingenting

Fra 2. halvlegs start lavede Johnny Mølby en større ommøblering af sit hold. Mads Agesen kom ind i midterforsvaret, backen Alexander Juel blev rykket ind på den centrale midtbane, og det gav en smule mere stabilitet - og Horsens fik håb ud af næsten ingenting, da Henrik Toft 20 minutter før tid reducerede til 1-2 på et hovedstød.

En scoring, der irriterede SønderjyskE-træner Lars Søndergaard så meget, at han sparkede til sin stol, hvilket kostede bortvisning. En reaktion, der var forståelig - for der burde aldrig have været spænding.

Men han kunne dog kort efter fra tilskuerpladserne ånde lettet op ved at se Bjørn Paulsen, der var kommet på banen i stedet for Tommy Bechmann, cementere den helt fortjente sejr med scoringen til 3-1, der bringer SønderjyskE op blot tre point efter Horsens.

kommentarer
Vis kommentarer

 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen