AGF skrider til handling: 'Vi er nødt til at være på forkant'

AGF tester kontraktfri 26-årig dansk forsvarsspiller med fortid i både svensk og norsk fodbold

OB vandt 2-1 i Aarhus og tilføjede endnu et kapitel i historien om AGFs dårlige statistik på hjemmebane.

AGF's problemer med skader til stort set samtlige forsvarsspillere i den normale startopstilling har skabt bekymring og bange anelser frem mod den nervepirrende slutspil, hvor AGF lægger ud med et efterslæb på hele fem point til Silkeborg IF på den gode side af 'nedrykningsstregen' i gruppen.

Derfor har AGF været på jagt efter en mulig tilgang, der kan hjælpe til for resten af sæsonen. Men da transfervinduet som bekendt længe har været lukket, har klubben været søgt blandt spillere uden aktuel kontrakt.

Og i de kommende dage tester AGF således forsvarsspilleren Thomas Juel-Nielsen, der senest har været på kontrakt i Allsvenskan-klubben Falkenberg FF

- Vi er nødt til at være lidt på forkant med situationen, og landsholdspausen er en god mulighed for os at se lidt nærmere på en eventuel mulighed til truppen, siger AGF-træner Glen Riddersholm til bold.dk.

Den 26-årige dansker har tidligere optrådt for norske Sandefjord, AB og Hvidovre og har tidligere været under Glen Riddersholm, da han i sin tid var U17-landstræner.

TV: Sådan forstår du den nye Superliga-struktur:

02:21

Se også: FCK's succes bag kæmpe overskud i Parken

Intl. fodbold - 20. mar. 2017 - kl. 12:00 Kække Rosenborg: Driller Danmark med Bendtner

Se også: Brøndby-helt fik speciel hilsen af fan inden storkampen

Alexander Jakobsen vil gerne begrave kælenavnet Mini-Ronaldinho, og Viborg-spilleren håber, han kan spille sig ud af brasilianerens imponerende skygge. Foto: Claus Bonnerup EKSTRA Husker du Mini-Ronaldinho: Her er hans utrolige historie

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læst i sport liste
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
EKSTRA anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen