AGF

AGF varm på vulkan-bomber

Vidar Örn Kjartansson er hed kandidat til at blive De Hvides nye angriber

  • Vidar Örn Kjartansson blev overbevisende topscorer for Vålerenga i 2014 med 25 træffere (Foto: Simon Rogers/Digitalsport)
Vidar Örn Kjartansson blev overbevisende topscorer for Vålerenga i 2014 med 25 træffere (Foto: Simon Rogers/Digitalsport)

Kina skal man ikke grine af!

Eddie Skollers 33 år gamle omskrivning af Monty Pythons 'I Like Chinese' kan ende som en sand tribunefavorit i Aarhus.

Se også: Superliga-profils vilde lykke-år: Milliongevinst og nytårsbaby

For efter at have landet forsvars-generalen Niklas Backman fra Kina, så kigger AGF atter mod øst for at løse klubbens angrebs-problem.

Flere kilder med indsigt i klubbens overvejelser bekræfter over for Ekstra Bladet, at De Hvide lige nu arbejder på at lande den islandske bomber Vidar Örn Kjartansson.

Superligaen: Brøndby IF - FC København EKSTRA Sport og Spil Her er Superligaens store ta' selv bord

Vulkan-bomberen spiller i kinesiske Jiangsu Sainty - sammen med landsmanden Sölvi Ottesen, hvor han har haft pæn succes det seneste år med ni træffere. En målhøst på niveau med den tidligere Premier League-stjerne Tim Cahill fra Shanghai Shenhua.

Men som tilfældet var med Niklas Backman i Dalian Aerbin, så ser Kjartansson ud til at blive offer for udlændinge-reglerne, der sætter begrænsninger på, hvor mange fremmede, der kan komme på banen i hver kamp.

Jiangsu Sainty købte islændingen for 17 mio. kr. for et år siden. Vidar Örn Kjartansson blev hentet efter en fantastisk debutsæson hos Vålerenga, hvor han bankede 25 mål i nettet - og undervejs var hans målsnit længe over et mål pr. kamp.

Fodbold AGF AGF - 8. jan. 2016 Sådan vil Riddersholm genrejse AGF

AGF har i vinterpausen sagt farvel til Morten Nordstrand og Davit Skihrtladze, og klubben søger nu intenst efter en angriber, der kan være garant for flere mål end i efteråret.

Og med tanke på at klubbens seneste ægte bomber var islandske Aron Jóhansson, så har 25-årige Kjartansson noget at leve op til.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Podolski hamrede England i sænk i afskedskamp
Michael Gravgaard: Ole Nielsen misforstod sit job i klubben
Sygdom og skade sender Dolberg hjem til Holland
Esbjerg ville have svensk angriber i januar
Medie: FC Barcelona klar med kontrakt til Real Madrid-spiller
Austin har grebet chancen: Det tog ekstra tid at vænne mig til systemet
Seneste fodbold
Hent flere