Persondata politik

AGF-boss efter 4-0: Sig undskyld til Aron

AGF-fans tiljubler Aron Jóhannsson, men sportschefen minder om fortidens tilskuer-pifteri

01. sep 17:00 Silkeborg IF - AGF

Superligaen Stadion: Mascot Park, Danmark Dommer: Poulsen, Anders
Silkeborg IF
0
4
Slut
AGF
Klubnyt AGF
Få nyhederne om AGF direkte i din indbakke - når det sker.
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

SILKEBORG (ekstrabladet.dk): Seks mål på seks dage har fået de entusiastiske AGF-tilhængere til enstemmigt at forlange en kontrakt-forlængelse med Aron Jóhannsson.

Og AGF's sportschef Brian Steen Nielsen meddeler smilende efter 4-0 ydmygelsen af Silkeborg, at forhandlingerne med islændingen er så langt fremme, at det bør være ukompliceret at få de sidste ender til at mødes.

- Nu skal transfervinduet lige lukke mandag aften, og så kigger vi på det. Aron er inde i en rivende udvikling, men han ved også godt, hvor han kommer fra, og både Aron og hans agent ved godt, at det bedste for ham er at blive i AGF, forsikrer Brian Steen Nielsen.
Læs også: Se også: Mål-amok med fire mål: Jeg skulle have scoret fem!

- For tre uger siden var der jo ingen i Danmark, der mente, at Aron Jóhansson var noget særligt, så det er jo godt, at jeg har gjort mit forarbejde, ler Brian Steen Nielsen.

Undskyld til de unge
Normalt bliver AGF'erne skudt i skoene, at de har svært ved at holde jordforbindelsen oven på to sejre i træk. Men efter en uge der har avlet to sejre samlet med målscoren 8-1, så er det ikke overmod, der præger klubben. Nærmere reflektion.
Læs her: Se også: Bomber-panik i AGF

Mens alle har travlt med at snakke med - og om - den brandvarme islandske målvulkan, Aron... en spiller, som ingen uden for AGF havde taget notits af for to uger siden. Så husker Brian Steen Nielsen fuldt ud tiden, hvor målene ikke flød som rødglødende lava på en klippeside.

- Jeg har det faktisk sådan efter de seneste par kampe, hvor jeg ser Aron Jóhannsson sprudle. Hvor en ung fyr som Mikkel Kirkeskov igen viser, hvorfor vi hele tiden har troet på ham.. Jeg ville egentlig godt se dem blandt publikum, der tidligere har været efter Aron Jóhansson og Mikkel Kirkeskov række hånden op og sige: 'Undskyld!' kommer det fra sportschefen, mens øjnene tydeligvis understreger at en vigtig pointe er undervejs.

Får hård modtagelse
- Vi snakker om unge mennesker her, som ofte får en alt for hård modtagelse. Jeg synes folk på lægterne for mange gange er alt for kritiske, når de ser en ung spiller. De skal have 20 kampe før de i det hele har vænnet sig til at spille Superliga. Efter 40 kampe kan man vurdere om de evner at tage skridtet fuldt ud, siger AGF-bossen.
Læs mere: Se også: Nu savner AGF ikke Graulund mere

Det AGF-mandskab, der har afværget en fejlstart i Superligaen med de to sejre i ugens løb, er blevet båret af bare 20-årige Casper Sloth. Aron Jóhansson på 21 år har stået for målene.

- Jeg er glad for, at i disse kampe er det de unge, som har stået så stærkt i billedet. Vi er blevet kaldt et gammelmands-hold. Men i dag er der fem mand på 21 år eller yngre i startopstillingen. Yderligere tre er bare 26 år. Det betyder jo, at når jeg kigger frem mod det hold, der skal spille efter sommeren 2013, så giver det nogle perspektiver, fastslår Brian Steen Nielsen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik