Persondata politik

Georgisk hoved redder AGF

De østjyske lokalrivaler leverede masser af underholdning, da AGF og Randers FC spillede 1-1 mandag aften

22. okt 19:00 AGF - Randers FC

Superligaen Stadion: NRGi Park, Danmark Dommer: Rasmussen, Peter
AGF
1
1
Slut
Randers FC
Klubnyt AGF
Få nyhederne om AGF direkte i din indbakke - når det sker.
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

AARHUS (ekstrabladet.dk): I sin kamp nummer 20 for AGF, lykkedes det endelig for det 19-årige georgiske angrebstalent, Davit Skhirtladze at komme på scoringslisten i Superligaen..

Han, der har scoret et enkelt pokalmål, har været tæt på mange gange, men først mod Randers tilsmilede heldet ham, da han headede bolden i nettet til 1-1, og dermed sikrede AGF det ene point i et underholdende østjysk lokalopgør.

Før første dommerfløjt sagde de 11.661 tilskuere, der trodsede en vandkold efterårsaften, et storladet og hjertevarmt farvel til legenden Peter Graulund. Og på grønsværen formåede de to holds spillere at levere en vare, der absolut var en topkamp værdig.

Fra start blev der budt på mange afslutninger i begge ender – og det udløst en enkelt fuldtræffer. Den stærkt spillende Randers-anfører Christian Keller var mester for målet, da han headede et hjørnespark fra Chris Sørensen i nettet.

Meget sigende for 1. halvleg var, at det var Randers, der havde flest forsøg indenfor målrammen, selv om AGF havde bolden mest. Og sådan var det, fordi gæsterne var afslutnings-konsekvente, når de kom frem til AGF-feltet.

Markant Vatsadze
Steffen Rasmussen i hjemmeholdets mål blev udfordret på gode langskudsforsøg fra blandt andet Jonas Kamper og Alexander Fischer, men var på sin plads. Og det var David Ousted i den anden ende af banen også, da Osama Akharraz og Davit Skhirtladze havde et par af de rigtig gode AGF-forsøg.

Efter udligningen i starten af 2. halvleg var Davit Skhirtladze igen på spil efter en god time, men stærkt spillende David Ousted fik på glimrende vis vippet hans knaldhårde flade skud udenom målet. Randers kunne dog også og såvel Pierre Boya som Ronnie Schwartz havde kvalificerede afslutninger, og gæsterne blev tilsyneladende snydt for et straffespark i den hektiske slutfase, da Osama Akharraz havde hånd på bolden.

Markant i den sidste halve time var dog AGFs nyerhvervelse, Mate Vatsadze, der fik hjemmebanedebut, da han kom ind i stedet for Superliga-topscorer Aron Johannsson.

Tre gange indenfor de første 10 minutter på banen, slog han til med afslutninger, og han – der også er georgier – viste, at han er en mand med kvaliteter, som AGF nok skal få masser af glæde af, når han for alvor er spillet ind på holdet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik