AGF

Snekaos: Superligakamp i fare for aflysning

AGF kæmper for at få banen klar til Silkeborg-kamp i aften

  • Det lykkedes i Horsens i går - kan AGF nå det i dag? (Foto: Ernst van Norde)
Det lykkedes i Horsens i går - kan AGF nå det i dag? (Foto: Ernst van Norde)

AaB måtte give op overfor snemasserne i går, mens Horsens havde mere held og fik gennemført årets sidste Superligakamp. Jo sneen har fået tag i Jylland, og nu er årets sidste Superligakamp mellem AGF og Silkeborg også i fare for aflysning.

AGF har ansvaret for, at banen er klar til kamp, men her kæmper man med snemasserne, og kan endnu ikke garantere, at der bliver spillet kamp i aften.

Se mere:

Se også: Snestorm i Aalborg: Superligakamp aflyst

- Vi arbejder hårdt på at få banen klar, og vi tror på det. Alt andet vil jo også være uambitiøst, men jeg kan ikke give nogen garantier, og jeg var lidt mere rolig i går, end jeg er i dag i forhold til, om kampen kan gennemføres. Men vi kæmper videre og gør alt, og så må det blive op til dommeren, om banen er klar, lyder det fra driftschef på NRGi Park og Arena, Johnny Christensen til mja.dk

Horsens havde held med frivillig arbejdskraft, der fik ryddet Casa Arena for sne i går, men i dag, hvor folk er på arbejde, er det en sværere mission:

- Jeg har kaldt nogle ekstra folk ind i dag, men det er jo enormt svært, fordi det er en almindelig arbejdsdag. Så det bliver enormt dyrt at få banen klar.

Se også:

Se også: AC Horsens spiller mod FCM trods snevejr

- Det er også enormt ærgerligt, at frosten er sat ind. Vi havde håbet, at der ville være tøvejr frem til klokken 18, men nu ser det ud til, at der bliver frostgrader hele dagen, og det gør det hele lidt sværere. Vi har ellers masser af varme på, men der er ikke noget, som kan smelte så meget sne ned, siger Johnny Christensen.

Driftschefen fortæller, at tribunerne næppe kan blive ryddet for sne, så de folk, der vil trodse vinterkulden og se fodbold, skal nok indstille sig på en våd og kold omgang.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Afrikansk landsholdspiller på vej til Brøndby
Marquinhos: Jeg bliver i PSG
Lukaku: Jeg har truffet min beslutning
Hart afviser ikke endnu et lejeophold
Medie: Tottenham sætter angrebsflop på transferlisten
Kina stiller kikkerten ind på Gameiro

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere