AGF

Upopulær i AGF: Larsen har fans på nakken

Søren Larsen bliver buhet og piftet af på hjemmebanen i Aarhus

  • Larsen ikke et hit hos fansene (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Larsen ikke et hit hos fansene (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Søren Larsen har indtil videre ikke været en succes i AGF, hvor den lange angriber aldrig har formået at spille sig til en fast plads i angrebet, siden ankomsten i sommeren 2011.

13 mål i 43 kampe - 0 mål i denne sæson - lyder den knapt så imponerende AGF-statistik for den 31-årige angriber. Med til historien hører dog, at Larsen har haft problemer med skader.

Men den høje angriber har heller ikke imponeret tilskuerne. I de seneste to kampe er angriberen blevet piftet og buhet fra banen ved sin udskiftning, skriver JP Aarhus. Det er da også noget, som holdkammeraterne har lagt mærke til og ikke forstår:

Se mere:

Se også: AGF-træner er træt af brændte chancer

- Det hører ingen steder hjemme. Folk må godt være utilfredse, men der er ingen grund til at pifte ad enkelte spillere. Så går man over stregen, siger AGF-målmand Steffen Rasmussen til JP Aarhus.

- Det er kritisabelt, at Søren Larsen har kortere snor end os andre, for det skal ikke gå ud over ham, at holdet gør det dårligt. Der er ingen som Søren, der har passet sine ting. Han har været dybt professionel og virkelig ydet et stort stykke arbejde for at komme i en god forfatning, og det er lykkedes. Så er den behandling, han får, under lavmålet. Og når den slags sker, så synes jeg, at det er fint, at vi påpeger, at vi ikke er helt tilfredse med det, lyder det fra anføreren.

Både træner Peter Sørensen og Martin Jørgensen tror dog på, at den tidligere landsholdsangriber godt kan klare kritikken uden at lade sig gå på.

Se mere:

Se også: Brøndby-træner: Larsen og Skoubo er lotto-kuponer

Den tidligere Brøndby-træner Henrik Jensen kaldte Larsen for en lotto-kupon ved sin ankomst til AGF. Endnu mangler han at give fuld gevinst på kuponen.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Fredagens rygtebørs (opdat.): To Chelsea-stjerner i Reals søgelys
Luis Garcia: Håber, Coutinho bliver i Liverpool
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Brøndby-stopper degraderet på landsholdet: Jeg er ikke skuffet
Saksesparkshelten Tullberg vender tilbage til AGF: Skal være U19-træner
Trods svensk interesse: Esbjerg vil forlænge med topscoreren

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere