AGF

AGF'ere tilfredse med at komme på tavlen

Efter tre nederlag i træk i Superligaen hæftede AGF-lejren sig hovedsageligt ved igen at få point

  • Point igen til AGF (Foto: Claus Bonnerup)
Point igen til AGF (Foto: Claus Bonnerup)

Midtbanemotor Kasper Povlsen var manden, der fik afsluttet adskillige ugers pointmæssig tørke for AGF, da han med otte minutter tilbage af hjemmekampen mod FC Midtjylland fik udlignet til 1-1 med et fladt skud en meter inde i feltet.

- Jeg havde egentlig trukket højrebenet op, men heldigvis fik jeg ombestemt mig lige i sidste øjeblik og fik den ind med venstre. Det var et vigtigt mål, for vi kom på tavlen, og det betyder, at vi er med igen, siger Kasper Povlsen.

Se også:

Se også: Vidundermål ikke nok for FC Midtjylland

FC Midtjylland havde et overtag af både spil og chancer, og på den baggrund var en af AGF's bedste, Osama Akharraz, godt tilfreds med resultatet, men på ingen måde med spillet.

- Jeg er meget tilfreds med resultatet, for FCM havde trods alt mange flere chancer end os. Vi smed alt for mange bolde væk.

- Måske mangler vi noget selvtillid i øjeblikket. Vi er i en bølgedal, som vi må se at komme ud af, siger Osama Akharraz.

Se også:

Se også: FCM-træner rystet over bortvisning

Umiddelbart er der da også stor niveauforskel på AGF-holdet i de seneste uger, og det AGF-hold, som hentede sejr på sejr i september og oktober.

AGF-træner Peter Sørensen var delvist enig, men han havde også en forklaring.

- For det første har vi i to af de tre nederlag i de seneste uger mødt hold, som er bedre end os, og som må forventes at ende over os.

- For det andet hører det med i en dækkende analyse, at vi mangler et halvt hold i forhold til dem, der spillede, da vi var inde i den rigtig stærke periode, siger Peter Sørensen.

En af de nøglespillere, der sad ude mandag aften, var en af AGF's store profiler i efteråret i form af Casper Sloth. Til spørgsmålet, om han er med i næste mandags udekamp i Aalborg, svarede Casper Sloth, 'måske'.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Vardy nedlægger Liverpool
Rieks-agent: Vi står et godt stykke fra hinanden
Sen scoring sikrer Viborg point
Bedst og værst: Søren Frederiksen sparkede et point til Viborg
Højdepunkter: Lyngby og Esbjerg deler
Startopstillinger: Ingen store ændringer hos Leicester

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere