Engelsk fodbold 13 min. siden
SLUT: Liverpool i pokal-exit efter forlænget spilletid
Intl. fodbold 1 time siden
37 år siden i dag: Da Nottingham brød den magiske milliongrænse
Håndbold 1 time siden
Danske pokalfinalister vandt med maskot i truppen
Tysk fodbold 2 timer siden
Dansker i flot pokal-comeback: Sender tysk storhold ud
Ishockey 2 timer siden
Flere ishockeyklubber bakker ud af strid
Anden sport 3 timer siden
Led største nederlag i ligaens historie: Så kontant var trænerens reaktion
Boksning 4 timer siden
Dansk knockout-konge misser titelkamp
FC Midtjylland 4 timer siden
Pusic på pletten i Dubai: Nu går rejsen hjemad
Håndbold 5 timer siden
GOG dropper protest efter finalefarce
Cykling 6 timer siden
Kaptajn-sviner skaber krig på Astana: Her er Fuglsangs modangreb
Tennis 6 timer siden
Tennisforbund har udelukket dommere for snyd
Bordtennis 6 timer siden
På toppen siden 1977: Nu stopper verdens bedste
Tysk fodbold 6 timer siden
Mainz' danske nyindkøb skal opereres
Cykling 7 timer siden
Mørkøv reddet: Katusha slipper for doping-karantæne
Holland 8 timer siden
Champions League-klub bekræfter: Vi går efter Boilesen
Premier League 9 timer siden
Imponerer alle: Okore elsket i Aston Villa
Cykling 9 timer siden
Cavendish slået: Danskerhold vinder etape
Håndbold 9 timer siden
Pytlick henter yndling: Dansk landsholdsspiller til Odense
Superligaen 9 timer siden
FC Købehavn snupper ung topscorer
Superligaen 10 timer siden
Superligaen jagter tidligere Barcelona-stjerne
AGF

Tøfting: Uværdigt Graulund-farvel

- Jeg havde ønsket ham den fedeste afslutning på karrieren, siger Stig Tøfting om den nu fodboldpensionerede Peter Graulund

  • Det forbandede forår 2010 i AGF, hvor AGF for anden gang på få år rykkede ud af Superligaen, viste Peter Graulund også, hvorfor han har været så vigtig for klubben, fortæller Stig Tøfting. Her er det Tøfting, Graulund og Erik Rasmussen der fejrer en 4-1-sejr over Silkeborg, hvor Graulund scorede til 1-0. (Foto: Anders Brohus)
Det forbandede forår 2010 i AGF, hvor AGF for anden gang på få år rykkede ud af Superligaen, viste Peter Graulund også, hvorfor han har været så vigtig for klubben, fortæller Stig Tøfting. Her er det Tøfting, Graulund og Erik Rasmussen der fejrer en 4-1-sejr over Silkeborg, hvor Graulund scorede til 1-0. (Foto: Anders Brohus)

Stig Tøfting er som alle andre med tilknytning til AGF ærgerlig over at se, at Peter Graulund stopper karrieren med øjeblikkelig virkning.

Tøfting er især ærgerlig over, at han ikke får lov til at give 36-årige Graulund den flottest mulige afslutning på en stor karriere med 100 mål for AGF - blandt andre hold og bedrifter.

- Jeg havde ønsket ham den fedeste afslutning på karrieren. Jeg kender ham jo. Det er ikke sådan, at jeg ser ham hver dag, men jeg kender ham privat, og jeg kan skide godt lide ham. Så hvis jeg vidste, at han spillede sin sidste kamp for AGF, så ville jeg som så mange andre dukke op for at give ham en flot afsked, siger Stig Tøfting.

Se også:

Se også: AGF: Det kommer som et chok

- Han har scoret så mange mål for klubben. Det gør ham vigtigere end en forsvarer, der har spillet lige så mange kampe. For mål afgør kampe. Derfor har han haft en kæmpe betydning for klubben.

- Så er det jo uværdigt, at han nu skal stoppe på den her måde. Jeg har ikke nogen steder set, at han skulle være for skadet til at spille. Så jeg synes, det virker lidt mærkeligt, at han stopper på denne måde, med øjeblikkelig virkning, siger Tøfting.

Graulund selv siger, at smerter i nakken - eftervirkninger fra en diskusprolaps for et par år siden - er den akutte årsag til, at han stopper. Tøfting mener dog, at der måske også ligger andre årsager til grund. Manglende spilletid eksempelvis.

Se også:

Se også: Graulund stopper efter smertehelvede

- Jeg kan jo ikke vide, hvordan det er gået på træninger, eller hvad Peter Sørensen har haft af grunde, men jeg synes ikke, Graulund har spillet sig af holdet. De rokeringer, Peter Sørensen har lavet på holdet har jeg tidligere skrevet om. Mange af de chancer, man skabte i starten af sæsonen, da AGF tabte nogle kampe, ville Graulund have sparket ind, siger Tøfting.

- Nu kan jeg se, at han siger, at det er problemer med nakken, der får ham til at stoppe. Det er jo hans eget valg. Men AGF spiller jo på næste mandag. Han kunne vel have sagt, at han stopper efter kampen på mandag, og så kunne han få sin afsked på den måde, siger Tøfting.

Hvis du skulle nævne et enkelt eksempel af de ting, du selv har oplevet med Peter Graulund - noget, der siger noget om ham - hvad skulle det så være?

- Det er let. Da jeg var assistenttræner i fem kampe forrige år, det forår, hvor vi rykkede ned, var Graulund ude med en diskusprolaps i nakken. Vi skal så spille i Silkeborg, og vi burde nok ikke have brugt Peter. Men han spiller, og han scorer til 1-0. Det siger alt om ham. Det er der eddermame mange, der kunne lære noget af.

- Han står for en aggressivitet, en ildhu og et temperament, som jeg godt kan lide. Han er en farverig spiller, der står ud fra den grå masse, som fodboldspillere er blevet. Bare se på landsholdet, lyder det fra plæneklipperen.

Seneste Ekstra Bladet job

Tipsbladet

Seneste fodbold

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen