AGF

Farvel til 'irakisk Ronaldo': Nu skal AGF på spillerjagt

Nytiltrådte AGF-træner Glen Riddersholm jagter en centerforsvarer, kantspiller og angriber

Ahmed Yasin scorede et mål for AGF, men målet mod AaB var ikke nok til point
1/2
Næste »

AGF intensiverer sin spillerjagt efter salget af Ahmed Yasin, der torsdag blev sendt til AIK Stockholm.

'Den irakiske Ronaldo' var ellers en spiller, som nytiltrådte cheftræner Glen Riddersholm havde set frem til at arbejde med, men Ahmed Yasin faldt aldrig til i Danmark, angiveligt fordi danske regler betød, at han var tvunget til at leve adskilt fra sin kone, der befandt sig i Sverige.

Flere kilder i AGF bekræfter årsagen til afgangen, men officielt ønsker ingen at sige mere end den officielle melding: 'familiære årsager.'

- Yasin kom til mig i november og havde en del problemer hjemme i Sverige, som han gerne ville hjem og tage hånd om. Vi diskuterede frem og tilbage, og han var meget tydelig om sin ønske om at rejse hjem. Jeg har familie selv, og har stor respekt for at den kommer før alt andet her i livet, siger sportsdirektør Jens Andersson.

FC Nordsjælland - AGF (2-0) AGF - 7. jan. 2016 AGF sender svensk stortalent hjem efter et halvt år

AGF græder med det ene øje, og griner med det andet, da Ahmed Yasin efterlader klubben med en transfer-gevinst på halvanden mio. kr.

- AGF har ikke tabt penge på ham, strækker sportsdirektør Jens Andersson sig til at sige.

Salget af den irakiske tekniker betyder, at De Hvide nu har sagt farvel til tre spillere denne vinter - Morten Nordstrand og Davit Skhirtladzes kontrakter er udløbet.

- Det her givet os et større råderum til at hente nye spillere ind. Hvor mange der skal ind den anden vej kommer vi til at se. Men skal vi have truppen op på samme størrelse som tidligere, så siger det sig selv, at der skal tre spillere ind, siger Jens Andersson med et smil.

Han kan allerede fra i dag læne sig op ad Peter Christiansen, som Randers FC valgte at slippe øjeblikkeligt. Ekstra Bladet forstår, at de tre højst prioriterede positioner, som klubber kigger efter nye spillere til er det centrale forsvar, en kantspiller samt en kvalitets-angriber.

Da Glen Riddersholm i formiddag for første gang sendte sine spillere på græs var 20-årige Gael Bella Ondua fra Cameroun på prøve. Midtbanespilleren har en baggrund hos CSKA Moskva og Lokomotiv Moskva og er kontraktfri.

Se også: Graulund bliver spillende træner i AGF

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Malmö-dansker hylder Albæk: Altid den bedste i vores årgang
Randers-træner: Djurdjic er træt af det
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Vendelbo har ventet på chancen: Holdet kommer først
Officielt: Jan Bech Andersen stiller op til bestyrelsen
Jonas Borring: Selvfølgelig vil jeg spille fra start

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere