AGF

Glen efter femte hjemmenederlag i træk: Der er spøgelser i AGF

AGF får svære betingelser i det kommende slutspil, og de velkendte nedrykningsnerver presser sig på

19. mar 17:00 AGF - OB

SuperligaenStadion: Ceres Park, Danmark Dommer: Peter Kjaersgaard-Andersen
AGF
1
2
Slut
OB
  • AGF og Glen Riddersholm har ikke historikken på deres side. Siden 2006 er De Hvi'e rykket ned tre gange. Foto: TV3 Sport
AGF og Glen Riddersholm har ikke historikken på deres side. Siden 2006 er De Hvi'e rykket ned tre gange. Foto: TV3 Sport

AARHUS (Ekstra Bladet): Et gammelt bekendtskab viste igen sit grimme ansigt i Aarhus søndag, da AGF tabte sin femte hjemmekamp i træk og dermed placerede sig i den ‘trælse’ nedrykningsgruppe, som man siger i Aarhus.

Det var nedrykningsspøgelset, der igen kiggede forbi Jyllands hovedstad, da man fandt ud af, at AGF skal hente fem point på Silkeborg for at undslippe de grumme knald-eller-fald kampe, når nedrykkeren eller nedrykkerne skal findes i det ny Superliga-format.

- Situationen blev da noget sværere, da resultaterne blev, som de nu gjorde. Vi har besværliggjort tingene for os selv, og vi har respekt for historikken i klubben, der viser, at man er rykket ud tre gange siden 2006, sagde Glen Riddersholm og holdt en kort tænkepause, inden han fortsatte:

- Der er nogle spøgelser i AGF, men det er ikke spøgelser, den nuværende spillertrup eller trænerstab har haft inde på livet, og jeg ser langt fra et AGF-hold i forfald. Vi mangler kontinuitet, men når vi kan stille med samme slagkraftige hold i flere kampe i træk, skal vi nok få vendt tingene, lød det fra AGF’s cheftræner efter det dyre 1-2 nederlag til OB.

agf-ob-fodbold Superligaen - 19. mar. 2017 OB tildeler AGF femte hjemmenederlag i træk

Men selv om det ikke er mange fra den nuværende AGF-trup, der har kendskab til det aarhusianske nedrykningsspøgelse, kan Glen Riddersholm ikke løbe fra, at det er et såret mandsskab, der går ind til seks kampe mod AaB, Silkeborg og Viborg.

- Vi frygter ikke nedrykningsslutspillet. Vi har respekt for det, og jeg kan være bekymret over, at mange lige kampe konsekvent tipper modstanderens vej p.t. Det skete også mod OB. Men det er fans og medier, der bliver ved med at tale om nedrykning. Det fokuserer jeg ikke på, for det er hårdt nok at være AGF-træner lige nu med alle vores skader og andre mentale udfordringer, sagde Glen Riddersholm, der trods alt bevarer optimismen:

- AaB er nok ude af billedet, men når vi får to-tre folk tilbage fra skader, så er jeg sikker på, vi kan slå Silkeborg og Viborg, og så må vi håbe, vi kan sætte en stime sammen, så vi går forbi Silkeborg.

fc-midtjylland-vs-fc-nordsjalland-danish-alka-superliga Superligaen - 19. mar. 2017 Hele overblikket: Hektisk målfest afsluttede Superligaen

ubehandlet-webpix Superligaen - 19. mar. 2017 Er du også forvirret og i tvivl? Sådan ser Superligaen ud nu

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Løvenkrands i spil til trænerrolle i Rangers
Austin foran udløb: Har altid elsket at spille for Brøndby
Optakt: Rumænien - Danmark
Medie: Besiktas vil have Emre Mor
Augustinsson: Werder Bremen har en plan med mig
Leicester-spiller afviser rygter: Spillerne ville ikke af med Ranieri
Seneste fodbold
Hent flere