Rundens hold: Cornelius tangerer målrekord

FCK-bomberen har nu scoret lige så mange mål i efteråret som klublegenden Dame N'Doye

  • 19-årige Andreas Cornelius har tangeret Dame N'Doyes klubrekord for flest scorede mål i et efterår. Foto: Mikkel Tariq Khan
19-årige Andreas Cornelius har tangeret Dame N'Doyes klubrekord for flest scorede mål i et efterår. Foto: Mikkel Tariq Khan

Er du på mobilen? Klik her for at se Rundens Hold

19-årige Andreas Cornelius er med ekspresfart ved at skrive sig ind i historiebøgerne i FCK, side om side med klubbens måske bedste angriber gennem tiderne, Dame N'Doye.

Den unge løve scorede nemlig sit 13. sæsonmål og tangerede dermed klubrekorden for flest mål for FCK i en efterårssæson i Superligaen.

Både Dame N'Doye og César Santín scorede hver 13 mål i efteråret 2010. Det var rekordsæsonen, hvor Byens Hold løb fra alt og alle i Superligaen, som de vandt med vanvittige 81 point. OB halsede langt efter på andenpladsen med 55 skaldede point i tabellen.

På søndag kan Andreas Cornelius imidlertid sætte sin helt egen rekord, hvis han scorer igen mod FC Nordsjælland i efterårets sidste kamp. Ikke dårligt for en fodboldglad tjøvenhavner, der ikke ligefrem blev spået en stor fodboldkarriere, da han for to år siden driblede rundt på FCK's ungdomshold.

Se Andreas Cornelius og resten af Rundens Hold ved at klikke på spillerne i toppen af denne artikel. Er du enig i de 11 udvalgte?

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere