Superligaen

TV: FCK til grin i Parken – pryglet af Hobro

Ufatteligt – FC København, der i onsdags pillede pynten af ukrainsk storhold blev lammetævet af Hobro – nu fører oprykkerne Superligaen

1/2
Næste »

- Tag jer sammen, tag jer sammen, gjaldede det ned mod FCK’erne fra deres egne tilhængere, da Mads Justesen scorede til 2-0 for Hobro kort inde i anden halvleg.


- Her kan I se alle målene fra Hobros choksejr mod FCK

Da Superligatopscorer Mads Hvilsom bragte de nordjyske gæster på 3-0 med en halv time tilbage af det opgør, der på forhånd lignede en ulige matchning mellem de tidobbelte danske mestre og Hobros lavbudget-oprykkere, tog tilråbene til i styrke og kreativitet.

- FC på banen, vi vil ha’ FC på banen, lød bønnen nu fra de mismodige københavnske fans.

Deres bønner blev ikke hørt.

Se også: LIVE: Elmander som joker  

I en FCK-blamage af historiske dimensioner blev Europa Cup-heltene splittet ad på en måde, så det må have hvinet i emaljen på Ståle Solbakken, der netop havde udset sig kampen mod Hobro som en slags eksamen for sine spillere, for hvordan mon de ville klare sig i søndagskampen efter at have været oppe på den helt store europæiske klinge i midtugen? Svaret var: Elendigt!

Ikke én eneste af FCK’erne kan hævde bare nogenlunde at have spillet op til sit bedste, men nogle var mere ringe end andre. Den nye norske back, Tom Høgli, valgte helt uforståeligt at tæmme bolden for fødderne af Mads Justesen – Hobros storspillede centreforsvarer – som havde nemt ved at gøre det til 2-0.

Det blev til en længe ventet debut til argentinske Franco Mussis, men han lignede ærlig talt en mand mere i kageform end i fodboldform. Man kan kun håbe, at han trods alt nød sommerens træningslejr på McDonald’s.

- Vi er på vej, vi er på vej, vi er på vej i Champions League, lød det pludselig i Parken – fra Hobros endetribune! Helt løgn er det jo ikke, for med 3-0-sejren ligger Hobro pludselig nummer et i Superligaen. Imponerende – ganske enkelt – af Jonas Dals brave folk.

I kampens sidste minutter gik der total ’olé-fodbold’ i den, forstået på den måde, at store dele af FCK-fansene demonstrativt jublede ’olé’, hver gang en hobrogenser lykkedes med at finde en medspiller, hvorimod der blev pebet gevaldigt – fra FCK-fansene på C-tribunen – når deres egne drenge havde bolden.

Ti minutter før slutfløjtet blev FCK’s Mathias ’Zanka’ Jørgensen smidt ud for at gå lidt for voldsomt til den i en nærkamp i bare frustrationer. Sigende for københavnernes indsats eller mangel på samme.

Skidt, skidt dag på kontoret for FC København, men ingen grund til at tage noget fra Horbros triumf. Den var såre fortjent på en dag, hvor Fodbolddanmark MÅ være kommet på fornavn med Jesper Rask, med Mads Justesen, med Emil Breggreen, med Mads Hvilsom – og man ku’ blive ved. 

Se også: LIVE: Hobro fører 3-0!!! - i Parken

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Sen scoring sikrer Viborg point
Bedst og værst: Søren Frederiksen sparkede et point til Viborg
Højdepunkter: Lyngby og Esbjerg deler
Startopstillinger: Ingen store ændringer hos Leicester
Brøndbys prøvespiller: Jeg kan godt lide den fodbold, de spiller
Bedst og værst: Målene udeblev

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere