Persondata politik

Brøndby afslog bud på stortalent

Kriseramte Brøndby afviste kort før transfervinduets lukning et FCN-bud på omkring 1 mio.

Klubnyt Brøndby IF
Få nyhederne om BIF direkte i din indbakke - når det sker.

Fodbold Mest læste

Seneste i Fodbold

Hent flere
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

 

Brøndbys økonomiske problemer er tilsyneladende ikke så alvorlige, at klubben er klar til at sælge sine spillere for enhver pris.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger valgte den kriseramte klub at afvise de danske mestre, FC Nordsjælland, kort før transfervinduets lukning. FCN er meget interesseret i 18-årige Frederik Holst og kom med et konkret bud på U19-landsholdsspilleren. Buddet, som skulle have ligget i omegnen af én mio. kr., blev dog afvist på Vestegnen.

Brøndbys værdiansættelse af Holst skulle ligge meget højere – formentlig et sted helt oppe i nærheden af fem mio. kr. – og selv om FCN kom med et forhøjet bud, blev det aldrig til nogen handel. For Brøndby vendte aldrig tilbage med et svar til Farum-klubben.

Holder godt øje
FC Nordsjælland var aktive i transfervinduet, og fornemmelsen hos de danske mestre er, at man er kommet styrket ud af januar.

Læs også: Se også: Brøndby-spiller: Vi venter ikke evigt

På en plads er situationen dog halvkritisk: Højre back.

Den amerikanske profil Michael Parkhurst er skiftet på en fri transfer til tyske Augsburg, reserven Henrik Kildentoft er draget til norske Haugesund, og træner Kasper Hjulmand har nu kun Mark Gundelach til pladsen i forsvarets højreside. Derfor ville han gerne have sikret sig Frederik Holst, der brød igennem på Brøndbys førstehold i efteråret.

Læs også: Se også: Brøndby IF udbetaler løn og køber sig en måned til

Alsidige Holst kan også optræde på midtbanen, og selv om det ikke lykkedes FC Nordsjælland at få fingre i ham i det netop overståede transfervindue, er interessen på ingen måde forsvundet. FCN vil formentlig forsøge igen, og Holst skulle også selv være interesseret i at tørne ud for Kasper Hjulmands tropper.

Flere talenter på spring
– Jeg har ingen kommentarer til den historie. Jeg vil kun sige, at Frederik helt åbenlyst er en dygtig ung spiller, så det er naturligt, hvis der er klubber, der holder godt øje med ham, siger Frederik Holsts agent, Niclas Jensen, til Ekstra Bladet.

Brøndbys kritiske situation er naturligvis ikke gået ubemærket hen hos konkurrenterne, som står i kø for at hapse interessante spillere på Vestegnen.

Læs også: Se også: Brøndby-spillere vandt midt i krisetiden

FC Nordsjælland købte det 18-årige offensivtalent Mikkel Jensen på transfervinduets sidste dag, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle et andet 18-årigt stortalent, Andrew Hjulsager, også stå et pænt stykke oppe på FCN's observationsliste. 20-årige Mathias Gehrt har også været oppe og vende, men FC Nordsjællands interesse for ham er kølnet noget på det seneste.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik