Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Brøndby

Brøndby klar til at straffe FCK

- Jeg prøver at forberede mig på alt, siger træner Auri Skarbalius, der forud for pokalkvartfinalen mod ærkerivalen lod sine spillere øve sig fra 11-meterpletten

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Brøndby har forberedt sig på, at det kan blive en lang aften mod FC København.

Holdet fra den københavnske Vestegn er klar til en dramatisk afgørelse og afsluttede tirsdagens aftentræning med at øve straffespark.

- Det gør vi altid før en pokalkamp. Det gjorde vi også før kampene mod Nordvest, B93 og Silkeborg.

- Det er min filosofi, at alt det, du kan træne på den ene eller anden måde, det skal du træne. For du ved aldrig, siger Brøndby-træner Auri Skarbalius til ekstrabladet.dk og fortæller, at han ville have det skidt, hvis pokalkvartfinalen endte i en straffesparkskonkurrence, og han ikke havde ladet sine spillere øve sig fra 11-meterpletten.

- Jeg prøver at forberede mig på alt. Vi kan ikke skabe det pres, der er i en straffesparkskonkurrence, men det er ligesom med alt andet.

- Jo mere øvelse og tryghed du har, jo bedre, siger Brøndby-træneren, der har en nogenlunde klar idé om, hvem der skal sparke for de blå-gule, hvis det ender med straffespark på Brøndby Stadion.

Tørnes: Stoler på mig selv
Ved tirsdagstræningen viste Brøndby-spillerne fin træfsikkerhed og fik flere gange irritationen frem hos målmand Michael Tørnes.

- Det giver noget at træne i det - både for skytterne og for mig. Vi skal jo være klar, hvis vi når dertil, siger Brøndby-målmanden, der i denne sæson har pillet straffespark fra Silkeborgs Christian Holst og var tæt på at redde Horsens’ Martin Spelmanns forsøg.

- Jeg stoler på mig selv. Jeg regner med, at hvis jeg snupper ét, så scorer de andre fem fra mit hold. Det er vel det krav, man har til keeper. Man skal minimum redde et, siger Michael Tørnes til ekstrabladet.dk.

Pokalkvartfinalen mellem Brøndby og FC København sparkes i gang kl. 20.30.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Horsens-træner: Vi kunne aldrig finde på at presse vores spillere
Brøndby-profil: Vi har Danmarks bedste målmand
Thorup slår fast: Er ligeglad med navn, CV og lønseddel
Randers-profil: Lige så skuffet over manglende mål som stolt over assists
Uheldig PSV-dansker: Mine drømme er sat på standby

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere