Brøndby

BIF-profil: 'Vi må være de dårligste'

Brøndby har ikke været gode nok til at holde nullet

  • Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen mener, at Brøndby IF må være de dårligste til at holde nullet, men det går fremad. (Foto: Ernst van Norde)
Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen mener, at Brøndby IF må være de dårligste til at holde nullet, men det går fremad. (Foto: Ernst van Norde)

Brøndby har i løbet af sæsonen haft problemer i defensiven og har indkasseret mindst to mål i deres seneste fire hjemmekampe i Superligaen. Det er en tangering af den negative klubrekord fra maj-august 1992.

Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen mener, at det er svært at pege på én enkelt ting, der er skyld i de mange mål.

- Jeg synes egentlig, at vi har spillet godt de sidste par kampe rent defensivt. Vi giver ikke så mange nemme chancer væk. Alle mål mod en er jo skabt på fejl fra enkelte spillere, så det er svært at sige, hvad man lige skal gøre, så det handler jo om, at man skal koncentrere sig om sine opgaver, siger Martin Albrechtsen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Auri: 'De unge har kostet point'

Læs mere:

Se også: Ekspert om nedrykning: Brøndby overlever!

Samtidig har de blå-gule nu lukket mindst et mål ind i de seneste 12 hjemmekampe i Superligaen, og det er ny negativ klubrekord.

På trods af den dårlige placering i ligaen og de mange indkasserede mål mener forsvarsspilleren Martin Albrechtsen, at holdet er på den rette vej.

- Det kan ikke lade sig gøre hver gang (at holde nullet red.), men dem der gør det flest gange i løbet af sæsonen ligger i toppen. Vi ligger i bunden - så vi må være de dårligste til at holde nullet, siger han til ekstrabladet.dk.

'Det er jo ikke helt så simpelt'

Brøndbys sportschef, Ole Bjur, mener ikke, at der nødvendigvis skal købes forstærkninger til forsvaret i januar måned, hvor transfervinduet åbner.

- Det er jo ikke helt så simpelt, at vi går ud og køber en ny spiller, og så er det løst. Indlæggende som har skabt problemer i de seneste kampe opstår jo ude fra kanterne, skal vi så også hente en kantspiller, så modstanderne ikke kan slå indlæg? Vi er nødt til at se på holdets organistation, hvordan er opdækningen inde i feltet osv, siger Ole Bjur til ekstrabladet.dk

- Det er en kombination af, at vi defensivt kæmper med at holde helt tæt dernede og er inde i en stime, hvor modstanderne kommer lidt let til deres mål. De sidste mange kampe synes jeg, at vi bliver lidt hårdt straffet, siger han.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet

Odds

Bookmaker
1
X
2

Seneste fodbold

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.