Brøndby

Brøndby: Kasi har ikke betalt alt

Jesper 'Kasi' Nielsen har ikke betalt alle sine regninger til Brøndby, afslører klubbens direktør i dag

  • Jesper Nielsen var i går i fogedretten. Han vil forhindre Ekstra Bladet i at skrive om Skats krav mod ham og familien. (Foto: Jakob Jørgensen)
Jesper Nielsen var i går i fogedretten. Han vil forhindre Ekstra Bladet i at skrive om Skats krav mod ham og familien. (Foto: Jakob Jørgensen)
1/2
Næste »

'Har vi måske nogensinde hørt om, at Kasi ikke har betalt sine regninger?'

Jesper 'Kasi' Nielsen gik i går i Jyllands-Posten til angreb på Skat, der har gjort udlæg i Kasi-Jespers og familiens firmaer, krævet AG København lukket og mener at have 168 millioner kroner til gode.

Men Jesper Nielsen har ikke har betalt sine regninger.

Af en fortrolig mail fra Skat til familien Nielsen fremgår det, at Brøndby har 3,3 millioner kroner til gode. Ekstra Bladet er i besiddelse af mailen.

Se også: Kasi-Jesper til angreb: Bruger mine penge som jeg vil

Siden Jesper Nielsen opsagde sponsoratet i vinteren 2009 har han betalt 3,3 millioner hver måned. Penge, der skulle kompensere for, at Brøndby ikke har kunnet finde en ny sponsor.

Desuden skal Brøndby næste sommer have 41,3 millioner kroner, som den nu tidligere rigmand skylder for sit hovedsponsorat i klubben. Penge, som skal betales, hvis Brøndby ikke har erstattet hans sponsorat.

Se også: Kasi-familien skylder 168 mio. kr. i skat

Men meget tyder på at Jesper Nielsen ikke kan betale, og nu erkender Brøndby da også for første gang, at man nok ikke får alle pengene.

- Vi må se, hvad er sker i den sidste tid af sponsoratet. I forhold til det, der bliver skrevet, ville det være dumt, hvis jeg stolede på, at vi fik pengene. Jeg har dog fortsat en tro på, at vi finder en løsning af en eller andet art, så vi får et beløb af en vis størrelse, siger Tommy Håkonsson til Jyllands-Posten.

Hvis Brøndby må vinke farvel til en stor del af pengene fra Jesper Nielsen, kan klubbens i forvejen blødende økonomi blive sendt til alvorlig tælling.

Kasi har altid betalt alt, sådan sagde Jesper Nielsen foran fogedretten tirsdag aften. Se det i tv-indslaget over artiklen

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Lilleputnation fik første point i 12 år
Thomas Frank: Championship er bedre end Superligaen
TV: Katastrofe-målmand grundlagde svensk storsejr
Wes Brown: Folk snakker for meget om Paul Pogbas privatliv
Benzema: Mbappe skal blive i Monaco
Robben: Vi står i lort til halsen

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere