Brøndby

Auri: Jeg bestemmer - ikke Bjur

Auri Skarbalius siger i en pressemeddelelse, at han suverænt bestemmer over Brøndbys startopstilling

  • Ole Bjur og Auri Skarbalius præsenterer her talentet Simon Makienok Christoffersen. (Foto: Henning Hjorth)
Ole Bjur og Auri Skarbalius præsenterer her talentet Simon Makienok Christoffersen. (Foto: Henning Hjorth)
1/2
Næste »

Brøndby IF har onsdag udsendt en pressemeddelelse, hvor klubben forsøger at lukke debatten om Brøndbys startopstilling i Superliga-premieren mod OB.

Her havde man udeladt EM-helten Michael Krohn-Dehli, og der har siden været alskens spekulationer om, hvordan det nu kunne være.

Læs også:

Se også: Krohn-Dehli: Jeg var klar!

Desuden verserer der rygter om, at både Ole Bjur og spillerne har en finger med i spillet, når start-elleveren skal sættes.

- Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at jeg alene træffer beslutningen om, hvordan startopstillingen ser ud i Brøndby IF - det gjaldt også i søndagens kamp imod OB. Jeg valgte, at Krohn ikke skulle starte, da hans forløb op til kampen ikke har været optimalt. Det var udelukkende sportslige hensyn, der lå til grund for mit valg, og alverdens rygter og spekulationer ændrer ikke på det faktum, siger Auri Skarbalius i pressemeddelelsen på Brøndbys hjemmeside.

Læs også:

Se også: Krohn-Dehli bænket: 'Det er ikke værdigt'

- Dernæst må jeg kategorisk afvise påstanden om, at Ole Bjur har dikteret, at beslutningen om Krohn skulle bringes videre til afstemning blandt spillerne. Det samme gælder påstanden om, at Clarence (Goodson, red.) skulle være blevet presset til at tage beslutningen, siger han.

Og noget tyder på, at ledelsen samt trænerstaben i Brøndby IF meget vil vaske billedet af en topstyret sportsafdeling væk, for det understreges næsten pinligt tydeligt, at Ole Bjur ikke blander sig i Auri Skarbalius' trænerjob:

Læs også:

Se også: Auri: Jeg stillede det bedste hold

- Alt i alt er der blevet malet et billede af, at Ole dikterer tingene oppefra, og det bliver jeg nødt til at tage skarpt afstand fra. Generelt har jeg et velfungerende samarbejde med Ole, som jeg sætter stor pris på, og vi komplimenterer hinanden godt i den sportslige ledelse. Vi har en klar rollefordeling, og samarbejdet fungerer, som det skal, hedder det i pressemeddelelsen.

Brøndby tabte premierekampen mod OB med 0-1, efter vestegnsklubben kontroversielt fik det udlignende mål underkendt.

Læs også:

Se også: Brøndby: Vi blev snydt

Næste kamp er ude mod AaB søndag kl. 19.

Seneste Ekstra Bladet job

Tipsbladet

Odds

Bookmaker
1
X
2

Seneste fodbold

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk