Brøndby

Krohn-Dehli: De forkerte klubber ringer

Tilbuddene i kølvandet på EM-succesen frister ikke Brøndby-stjernen

  • Michael Krohn-Dehli venter stadig på et attraktivt tilbud. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Michael Krohn-Dehli venter stadig på et attraktivt tilbud. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

EM’s tarveligste spørgsmål til en dansk spiller blev ikke stillet af en journalist.

Det kom i stedet fra Stephan Andersen, der var i udpræget drillehumør på det sidste pressemøde før afrejsen til Polen.

- Hvornår skal du væk fra Brøndby? lød det kække – og ikke helt ufarlige – spørgsmål til Michael Krohn-Dehli, der forsøgte at vride sig udenom, mens holdkammeraterne havde svært ved at holde masken.

Se også: Brøndby-angriber: Det har været et helvede

Spørgsmålet, der som bekendt stadig er ubesvaret, er bestemt ikke blevet mindre relevant efter en slutrunde, hvor Brøndby-profilen sammen med netop målmand Andersen var de største positive danske overraskelser.

Men trods to flotte mål og international ros, så var Krohn-Dehli med, da Brøndby-truppen mandag forberedte sig på Superliga-premieren.

Og selv om han ikke lægger skjul på, at karrieren meget gerne må slå endnu et slag i det store udland, så har de fine præstationer i rødt og hvidt tilsyneladende ikke fået telefonen til at gløde hos hans agent, Søren Lerby.

Se også: Krohn-Dehli: Vi vinder ikke guld

Det er i hvert fald ikke de rigtige, der har ringet endnu.

- Jeg har selvfølgelig snakket med min agent, men som jeg også har været ude og sige før, så skal det også være noget, jeg kan være tilfreds med. Og det kan man ikke ligefrem sige, at der har været tale om, siger Michael Krohn-Dehli, der afviser, at han skulle være ved at gå til af udlængsel, selvom de sportslige ambitioner næppe kan indfris på Vestegnen.

- Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg har haft en uge, hvor jeg ikke læste aviser eller var på internettet, men det er andre, der har gjort, og jeg har da også hørt rygter. Jeg kan ikke sige så meget andet, end at jeg har et år tilbage af min kontrakt med Brøndby, og det er det eneste, jeg kan forholde mig til.

Se også: Ups - her er den nye Brøndby-trøje

- Hvis der kommet noget, man gerne vil, så har alle spillere ambitioner. Det har jeg også. Så hvis der kommer noget, er der en mulighed, men jeg har et år tilbage i Brøndby, så det er jo ikke sådan, at jeg står uden en arbejdsplads. Det er selvfølgelig en fordel, så jeg tager det, som det kommer.

Brøndbys træner Auri Skarbalius er forberedt på endnu en halvsæson, hvor hans stjerne igen vil være et varmt navn på rygtebørsen, indtil det, som ligner et uundgåeligt skifte, bliver en realitet.

- I denne branche er der altid snak om spillere, der kan være på vej væk – og nogle gange bliver de så alligevel i den sidste ende. Vi forbereder os på alle mulige scenarier i forhold til mange spillere. Jeg har sagt det før – og jeg kommer til at sige det mange gange igen – Michael Krohn-Dehli er vores spiller, og så længe han er her, er det sådan.

Og ifølge hovedpersonen selv, så når han næppe at blive solgt før premieren mod OB næste søndag.

Se også: Wass tilbage i Brøndby - på besøg

- Nu er der heldigvis ikke så langt til sæsonstarten, men det kan jeg jo af gode grunde ikke stå og tale om. Lige nu er jeg Brøndby-spiller – det er jeg nok også om to uger.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet

Odds

Bookmaker
1
X
2

Seneste fodbold

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.