Nyt nederlag: Auri færdig i Brøndby?

Brøndby prøvede, men var alt for ineffektive mod et AaB hold, der kendte sin besøgstid og vandt sikkert 3-1

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Det var heller ikke i dag, at Auri Skarbalius brød den dårlige stime og fik den sejr, som Brøndby hårdt havde brug for, for at komme væk fra bunden. De var ikke effektive nok oppe foran, og det blev de straffet for af AaB, der vandt 3-1.

Se også:

Se også: Kommentar: Farvel, Auri!

Brøndby løb på banen iklædt deres nye sorte udebanedragt. De pressede hårdt på fra kampens start. Men efter 15 minutter skød AaBs topscorer Kasper Kusk bolden let ind bag Michael Tørnæs efter et fladt indlæg fra Rasmus Würtz fra venstresiden.

Aab havde dog svært ved at få pasningerne til at hænge sammen og lavede mange fejlafleveringer i løbet af første halvleg.

I det 55. minut spillede Kasper Kusk en stikning i dybden til Nicklas Helenius, der blev jagtet af Martin Albrechtsen, som ikke kunne indhente ham, inden han loppede bolden elegant over Tørnæs til 2-0.

Se også:

Se også: Ole Bjur: Ingen jobgaranti til Auri

Efter scoringen virkede Brøndbys spillere til at være lettere frustrerede, og Simon Makienok fik et gult kort for at overfuse Thomas Augustinussen, efter at han lod sig falde let.

Helenius scorede igen på flot frispark knap ti minutter efter hans første scoring, og dermed så kampen ud til at være afgjort, da Brøndby ikke havde været specielt farlige.

Brøndby fik i det 76. minut et lille glimt af håb, da Simon Makinok reducerede til 1-3 på et hovedstødsmål efter et hjørnespark, men AaB holdt dem væk fra flere store chancer.

Se også:

Se også: Auri: Ledelsen har fuld tiltro til mig

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Fredagens rygtebørs (opdat.): To Chelsea-stjerner i Reals søgelys
Luis Garcia: Håber, Coutinho bliver i Liverpool
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Brøndby-stopper degraderet på landsholdet: Jeg er ikke skuffet
Saksesparkshelten Tullberg vender tilbage til AGF: Skal være U19-træner
Trods svensk interesse: Esbjerg vil forlænge med topscoreren

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere