Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Brøndby

Brøndby går angrebsamok: Henter ny angriber

Som Ekstra Bladet kunne fortælle tidligere på dagen, henter Brøndby Gustaf Nilsson hos svenske Falkenberg

Her kan du høre Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, vurderer Brøndbys nye angribere, Gustaf Nilsson og Kamil Wilczek
1/2
Næste »

Herover artiklen kan du se Allan Olsen vurdere Brøndbys nye angrebs-erhvervelser, 28-årige Kamil Wilczek og 18-årige Gustaf Nilsson

Knapt var blækket på Brøndbys aftale med deres nye polske bomber Kamil Wilczek tørt, for der igen var brug for mere af slagsen.

Brøndby har nemlig præsenteret nok en angrebsforstærkning til klubben i skikkelse af den unge svenske angriber Gustaf Nilsson, og dermed er klubben blevet to angribere rigere på under halvanden time.

Som Ekstra Bladet kunne fortælle tidligere på dagen, har Brøndby nuppet den svenske angriber for næsen af FCK, der også skulle have være interesseret i angriberens signatur.

Se også: Brøndby snyder FCK for eftertragtet angrebstalent

18-årige Nilsson skifter dog først til til Brøndby til sommer d 13. juni, hvor han forlader sin Allsvenskan-klub Falkenbergs FF.

Den 197 centimeter høje angriber har fået en fire-årig aftale med Brøndby, og det er et samarbejde, som klubbens sportsdirektør Troels Bech ser frem til.

- Gustaf er en fantastisk spændende spiller, som vi glæder os til at arbejde med. Han har trods sine kun 18 år allerede bevist sit værd i den øverste, svenske række, hvor han som fast mand for Falkenbergs FF scorede seks mål i efteråret, og han er ligeledes allerede inde over det svenske U-21 landshold.

- Gustaf er atletisk og usædvanligt adræt af en høj spiller at være, og så er han hurtig med fødderne. Men lige så vigtigt, så er han utrolig sulten efter at lære endnu mere og udvikle sit spil, og derfor er den 4-årige kontrakt også et udtryk for, at vi tænker langsigtet, da han er en spiller, som har et udviklingspotentiale til at gå hen og blive en profil, siger Bech til Brøndbys hjemmeside.

kamil.jpg Brøndby - 22. jan. 2016 Brøndbys store scoop: Så billig er deres nye målkonge

Med dagens to angrebsindkøb ligner det også et kraftigt vink med en vognstang til Johan Elmander og Ronnie Schwartz der næppe får deres aftaler på Vestegnen forlænget.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Horsens-træner: Vi kunne aldrig finde på at presse vores spillere
Brøndby-profil: Vi har Danmarks bedste målmand
Thorup slår fast: Er ligeglad med navn, CV og lønseddel
Randers-profil: Lige så skuffet over manglende mål som stolt over assists
Uheldig PSV-dansker: Mine drømme er sat på standby

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere