Brøndby

Medie: Chelsea-ikon kan blive Brøndby-træner

Ifølge engelske Daily Mirror kan selveste John Terry blive ny træner i Brøndby

Her sikrer David Boysen tre point til Brøndby.
1/2
Næste »

Det kan godt være, at Jan Bech Andersen har brugt svimlende millionbeløb på sit hjertebarn, Brøndby, men bestyrelsesformanden med aktiemajoriteten brugte størstedelen af sin kredit på Vestegnen, da Ekstra Bladet i sidste uge kunne afsløre, at han under pseudonymet 'Oscar' havde skrevet stærkt kritiske indlæg om blandt andre Thomas Frank og Per Rud på fanforummet 'Sydsiden'.

Men hvis der er antydningen af fast grund under de rygter, som engelske Daily Mail bringer til torvs mandag, så kan det godt være, at Jan Bech Andersens stjerne igen vil stige i Brøndby.

Jan Beck Andersen møder pressen Superligaen - 13. mar. 2016 Skandalerne i Superligaen: Her er konsekvenserne for Brøndby og Randers

Den engelske avis giver nemlig ny luft til spekulationerne om, at venskabet mellem Brøndby-bossen og Chelsea-ikonet John Terry kan betyde, at den forhenværende engelske landsholdsanfører bliver spillende træner i Brøndby, når hans kontrakt med London-klubben udløber til sommer.

Daily Mail skriver, at Jan Bech Andersen og 35-årige Terry allerede har diskuteret muligheden for et dansk eventyr, og i kølvandet på Thomas Fransk afgang - og Auri Skarbalius' 'nød-vikariat', så mangler de blå-gule i hvert fald en permanent trænerløsning.

Jan Beck Andersen møder pressen Brøndby - 10. mar. 2016 Brøndby jagter udenlandsk toptræner

Det er ikke første gang, at forbindelsen mellem Brøndby og John Terry dukker op.

Brøndby-fans mobber Randers med 'Keller-gate':

Tilbage i oktober 2014 var Terry ikke helt afvisende for et skifte til Brøndby.

- Det kunne godt være - en dag, sagde Terry dengang til TV2, mens Jan Bech Andersen slikkede sig om munden ved udsigten til at hyre stjernen.

- Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse. John har en masse år i sig endnu, og jeg mener faktisk, at han bliver bedre og bedre. John kan fortsætte i mange, mange år endnu, men jeg ville elske at se ham i Brøndby, sagde Jan Bech Andersen altså 16. oktober 2014.

Senest er rygtet også blevet styrket af, at John Terry er begyndt at følge Brøndby på det sociale medie Instagram.

Britain Soccer League Cup Brøndby - 10. mar. 2016 Bookmaker: Bech-forhold kan gøre Terry til Brøndby-træner

I Brøndby har de ikke lagt skjul på, at målet er, at det skal være en træner på internationalt niveau, som afløser Skarbalius.

Og ifølge sportschef Troels Bech skorter det ikke på interesserede bejlere til jobbet.

- Jeg har dokumentation for, at der findes 20 eller flere meget modige trænere på meget højt niveau, som allerede har lagt billet ind, så vi kommer til at arbejde meget skarpt i en udvælgelse af de kandidater, som vi tror kan være dén, der skal føre os i mål, sagde Bech onsdag til TV2.

De 20 bejlere får det dog svært, hvis John Terry bliver en del af kapløbet om trænersædet i Brøndby.

Ifølge Daily Mirror har stenrige kinesiske klubber dog også snøren ude efter John Terry, der selv har ladet vide, at han foretrækker at blive i Chelsea.

Med tanke på, at Brøndby netop har præsenteret et underskud på 17 millioner kroner og en ambition om at gå i nul, er det næppe en løntung John Terry, der står først for, når Brøndby skal vælge en ny træner. En pengegave fra Jan Bech Andersen kan også karambolere med finansiel fairplay-reglerne.

Reaktioner på regnskab og trænerafgang i Brøndby IF Brøndby - 9. mar. 2016 Et utroligt døgn: Brøndby-sagen fra start til slut

Brøndbys eks-FCK'er matchvinder - mod FCK Superligaen - 11. mar. 2016 Mirakel i Brøndby: Skadet krumtap i lyncomeback

Så tæt var Randers på point i Brøndby:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Lettet ny AGF'er: Dejligt at få styr på livet efter uvis periode
Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland
Fransk topklub lurer på Lukas Lerager
FCM varmede op til Brøndby uden Rafael van der Vaart
OB-profil måske med brækket næse
Optakt: Viborg FF - AGF

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere