Esbjerg

Thorup efter første sejr: En forløsning

Esbjerg-træneren er lettet, efter at det langt om længe lykkedes at spille sig til sæsonens første sejr

  • Jess Thorups mandskab fik sæsonens første sejr, da OB blev sendt hjem fra Esbjerg med et 0-3-nederlag. (Foto: Anders Brohus)
Jess Thorups mandskab fik sæsonens første sejr, da OB blev sendt hjem fra Esbjerg med et 0-3-nederlag. (Foto: Anders Brohus)

Esbjerg har flere gange været tæt på, men der skulle gå ni kampe, inden oprykkerne tog den første sejr med 3-0 i fredagens superligakamp mod OB.

For træner Jess Thorup var det en stor lettelse for en gangs skyld ikke at skulle overbevise omverdenen om, at hans hold er godt nok til den bedste række trods magre resultater.

Læs også:

Se også: OB-træner: Voldsomt skuffende

- Den sejr har ventet rigtig længe på. Den giver os den selvtillid, vi som et relativt ungt hold har behov for for at forløse det potentiale, jeg mener, der er i holdet. Det var en forløsning, siger Jess Thorup til TV 2 Sport.

- Vi spillede en supergod kamp mod et OB-hold, som jeg regner med ender i top-tre. Det er fuldt fortjent, at vi fik en sejr, og måden den kom på var fed, lyder det fra Esbjerg-træneren, der også hæftede sig ved, at defensiven denne gang så skudsikker ud.

Læs også:

Se også: Esbjerg tryner OB - Brøndby under stregen

Men dagens mand på Blue Water Arena var unge Martin Braithwaite, der ikke kom på banen for U21-landsholdet i sidste uge og tilsyneladende havde noget energi, han skulle have brændt af.

1-0-scoringen med hælen var elegant og overraskende og bragte bundholdet på sejrskurs. Kort efter gjorde han det også til 2-0.

- Jeg er mest interesseret i resultatet, og alle spillede godt. Hele Esbjerg er glad i dag, siger Martin Braithwaite til TV 2 Sport.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Podolski hamrede England i sænk i afskedskamp
Michael Gravgaard: Ole Nielsen misforstod sit job i klubben
Sygdom og skade sender Dolberg hjem til Holland
Esbjerg ville have svensk angriber i januar
Medie: FC Barcelona klar med kontrakt til Real Madrid-spiller
Austin har grebet chancen: Det tog ekstra tid at vænne mig til systemet
Seneste fodbold
Hent flere