Esbjerg

Esbjerg presser Bille-pris op

Esbjerg-angriberen flyver til lægetjek i Polen i dag

Nicki Bille er en af Superligaens mest spændende typer på de bedste dage - se den her fantastiske detalje
1/2
Næste »

Esbjerg ender med at smide en solid lotto-gevinst i rygsækken, når salget af Nicki Bille efter alt at dømme falder på plads i løbet af dagen.

Fra den jyske vestkyst forlyder det, at den polske mesterklub har øget buddet på Nicki Bille for at få handlen til at gå på plads. Alt peger på en salgspris omkring 3,2 mio. kr.

Og dermed udløser det halve Bille-år i Esbjerg en transfer-gevinst lige omkring en mio. kr. Ganske godt gået for en spiller, der allerede i november bad Esbjerg-ledelsen om at få lov til at smutte.

Se også: Til salg for en slik: Så billig er Bille

Nicki Bille er efter sigende enig med Lech Poznan om en to-årig aftale med option på yderligere et år.

Kontrakten blev forhandlet på plads hen over weekenden, hvor Nicki Bille var i Poznan med sin rådgiver Alan Hvedehave.

- Jeg tror, vi når i mål. Udflugten har været det hele værd. Det har været meget positive samtaler, vi har haft med klubben, sagde Alan Hvedehave i går til Ekstra Bladet.

Den sidste store hurdle har været klubbernes aftale, og sent i aftes var der hvid røg fra vestkysten - kun detaljer skiller, lød det fra kilder i klubben.

Roskilde - SOLO EB - MÅ IKKE SÆLGES UDEN AFTALE MED OLE STEEN Esbjerg - 23. nov. 2015 Nicki Bille og Lykke May går fra hinanden

Derfor får Nicki Bille her til morgen grønt lyst til at flyve til Polen, hvor han skal gennemgå lægetjek inden aftalen underskrives.

Niciki Bille skifter til en af Polens store klubber. Lech Poznan har gennem de senere sæsoner været en fast bestanddel af mesterskabskampen, hvor det er lykkedes af taget titlen et par gange.

Det bliver imidlertid ikke til noget titelforsvar denne sæson. Lech Poznan har i udpræget grad manglet en målscorer denne sæson. I et intenst forår, der kulminerer med et slutspil, har Lech Poznan brug for noget ekstraordinært for at komme i nærheden af de europæiske pladser.

Får den danske globetrotter succes i Polen, så kan han passende sende en tak til OB-angriberen Anders K. Jacobsen, som Ekstra Bladet forstår er årsagen til, at klubben har blikket rettet mod Danmark.

Lech Poznan forsøgte at lokke den daværende AaB-angriber Anders K. Jacobsen til et skifte i sommer, men valget faldt på OB.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
TV: Flotte mål da U21-landsholdet knækkede mod Spanien
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere