FCK: Vi blev snydt for straffespark

FCK-spillerne mente, at Thomas Delaney burde have haft straffespark

  • Delaney kom til skade i duel med Makienok (Foto: Lars Poulsen)
Delaney kom til skade i duel med Makienok (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): FCK’erne var ikke helt tilfredse med dommer Kenn Hansen efter pokalnederlaget til Brøndby.

Særligt en situation i det 95. minut påkaldte sig FCK’ernes vrede. Mike Jensen havde lige bragt de blågule på sejrskurs, da Martin Albrechtsen gik i ryggen på Thomas Delaney i feltet.

Det lignede et klart straffespark - bare ikke i Kenn Hansens optik. Han vinkede afværgene, og det fik Lars Jacobsen til at brokke sig til et gult kort.

Se mere:

Se også: Drømmefarvel: Mike Jensen sparker FCK ud af pokalen

- Som jeg ser det, er der klart straffespark, og det tror jeg også, at de fleste andre har set. Jeg er selvfølgelig ærgerlig og frustreret over, at vi ikke fik det.

- Og så var vi jo lige kommet bagud på lidt tvivlsom vis. Så jeg tager et gult kort, sagde landsholdsbacken, der dog ikke ville give dommeren skylden for nederlaget:

- Nej. Vi har fem store chancer, som vi skal score på. De har vel halvanden. Så vi skal aldrig nogensinde tabe den her kamp. Det er brandærgerligt.

Pissesur følelse
Thomas Delaney havde en af de store chancer, men den unge midtbanespiller havde ingen heldig dag på Brøndby Stadion.

Han forlod Vestegnen uden mål og uden at have fået straffespark, men med fire sting ved det ene øje efter et møde med Simon Makienok.

- Det er en pissesur følelse, og vi har vores chancer, så vi skal også kigge indad, sagde Delaney, der ikke er i tvivl om, at han blev snydt for et straffespark i den forlængede spilletid:

Se også:

Ubehandlet webpix DBU Pokalen - 28. nov. 2012 Kæmpe ballade på Brøndby Stadion

- Den er klokkeklar. Jeg tager bolden ned og bliver ramt bagfra. Den er ikke til diskussion, men det er selvfølgelig ærgerligt, at manden, der bestemmer, ikke mener det, sagde midtbanespilleren, der også godt kunne have fået et straffespark kort forinden i forbindelse med et hjørnespark:

- Jeg bliver kørt lidt over. Det er ikke sådan, at jeg vil sige, at der skal dømmes straffespark, men den kan godt dømmes.

- De her kampe bliver ofte afgjort på detaljerne, og man kan måske også diskutere deres mål, sagde Delaney med henvisning til, at Mike Jensen så ud til at være i en offsideposition, da han blev matchvinder.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere