'Mangler kun at score mod Brøndby'

Andreas Cornelius har allerede scoret mod alle andre konkurrenter i Superligaen – Jeg vil gøre alt for at score mod Brøndby, fastslår han

  • Når Cornelius sit mål i aften? (Foto: Lars Poulsen)
Når Cornelius sit mål i aften? (Foto: Lars Poulsen)

Vi skruer tiden tilbage til dengang Brøndbys angrebsstjerner hed Ebbe Sand og Peter Madsen. De tider, hvor titlerne væltede ind på Vestegnen og Andreas Cornelius var en af tilskuerne på tribunen.

- Dengang jeg var knægt, dyrkede jeg ikke fankulturen. Jeg så fodboldkampe rundt omkring. Også en del på Brøndby Stadion. Det var jo på det tidspunkt, Peter Madsen havde sin storhedstid, erindrer Andreas Cornelius.

I aften er han tilbage på Brøndby Stadion. For første gang på grønsværen efter et imponerende efterår, hvor han har fået sit gennembrud i Superligaen og debut på landsholdet.

'Corner' er for alvor brændt gennem lydmuren på de danske fodboldstadions.

Se mere:

Se også: CV slår i bordet: Rejseforbud til Cornelius

Det er i sig selv også imponerende, at den 19-årige bomber på så kort tid kan fremvise en statistik, der viser, han hidtil har scoret mod 10 af Superligaens 11 modstandere.

Han mangler kun at score mod Brøndby, så har han scoret mod samtlige modstandere.

- Jeg glæder mig til at spille på Brøndby Stadion. Selvfølgelig vil jeg gøre alt for at score mod dem i aften. Men selvfølgelig skal jeg nok huske at spille bolden på tværs, hvis Santin ligger inde i boksen, smiler Andreas Cornelius med henvisning til sidste uges Europa League-opgør mod Molde, hvor han forsøgte selv i stedet for at aflevere på tværs.

- Det er en sjov statistik, at jeg kun mangler at score mod Brøndby. Men det er ikke noget, jeg har haft som målsætning, forklarer han.

Se også:

Se også: Rundens Hold: Ungløven fra FCK bider igen!

De to scoringer mod SønderjyskE i søndags kom efter en målpause på næsten to måneder i Superligaen. Men 'Corner' mener ikke, at han har været i hverken målkrise eller savnet skarpheden.

- Jeg har ikke oplevet modgang, fordi jeg ikke har scoret. Jeg har spillet fast og bidraget med meget til holdet. Jeg synes, det er gået efter planen, siger Andreas Cornelius.

Han har ikke fokus på at stå som Superliga-topscorer, når sæsonen er slut. Til gengæld koncentrerer han sig meget om at fortsætte den positive udvikling, han har været gennem hele efteråret.

- Vi har spillet mange kampe, men jeg føler mig godt tilpas og har aldrig tidligere været i så god form. Vores fysiske træner, Anders Storskov, har stor andel i, at formen er så fin. Han evner at dosere den fysiske træning, så vi kan præstere i kampene, fastslår FCK-bomberen.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Verratti om Barcelona-comeback: Kan stadig ikke forstå det
Coleman forsvarer Taylor efter omdiskuteret tackling
Hobro fortsætter suveræn start på foråret
Regnvejr står i vejen for Nainggolan-skifte
Lilleputnation fik første point i 12 år
Thomas Frank: Championship er bedre end Superligaen

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere