Tordenstøvlen klar til Brøndby-kamp

Men Ariël Jacobs vil først onsdag afgøre om Nicolai Jørgensen får en rolle i pokalkampen mod Brøndby

  • Nicolai Jørgesen var lige vendt tilbage til FCK-holdet med flotte mål i støvlerne, da han blev skadet igen. (Foto: Anthon Unger)
Nicolai Jørgesen var lige vendt tilbage til FCK-holdet med flotte mål i støvlerne, da han blev skadet igen. (Foto: Anthon Unger)

Den fiberskade i baglåret, han fik for halvanden uge siden, er væk. Nicolai Jørgensen er tilbage på træningsbanen og klar til igen at trække den hvide bluse over hovedet, hvis altså cheftræner Ariël Jacobs vil bruge ham.

– Jeg har trænet med i dag, har meldt mig klar og mærker heldigvis intet til fiberskaden. Nu er resten op til træneren, siger Nicolai Jørgensen til eb.dk

Den målfarlige kantspiller fik en fiberskade i Bulgarien for halvanden måned siden og blev i sidste uge på ny ramt af en lille fiberskade. Men den skade har slet ikke været så slem. Formentlig fordi han hurtigt forlod opgøret mod FC Midtjylland, da det strammede til i baglåret.

Ariël Jacobs vil ikke på baggrund af tirsdagens træning afgøre om Nicolai Jørgensen er med på Brøndby Stadion onsdag aften til pokalkampen.

– Nicolai er med i 21 mandstruppen. Men vi træffer først en beslutning om både Nicolai og Vetokele onsdag formiddag. Vi vil godt se, om der kommer en reaktion efter dagens træning, før vi beslutter om de tager med til Brøndby, fastslår FCK-træneren.

Ariël Jacobs varsler ændringer på sit hold til pokalkampen i Brøndby.

– Alle fortjener at få chancen. Det handler hele tiden om at have friske spillere. Derfor vil vi foretage nogle ændringer i forhold til kampen i søndags, fastslår Jacobs og slår fast:

– Vi stiller med de 11 bedste på dagen. Pokalturneringen har en høj prioritet hos os. Vi skal videre i turneringen, lige som vi gerne vil videre i Europa og ligge godt til i Superligaen, påpeger han.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Dansk midtbanespiller forlader Heerenveen til sommer
McGrath hylder Mabil: Han skal på landsholdet omgående
AGF-stopper om Viborg-kampen: Vi kommer flyvende
Brøndby IF tester norsk midtbanespiller
Søren Lerby: Ajax bestemt ikke favorit mod FCK
EfB-keeper: Vi er lige så gode som Lyngby

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere