Supertalentet bliver i FCK

FC København har forlænget kontrakten med angriberen Andreas Cornelius

  • Andreas Cornelius har taget Superligaen med storm i denne sæson med ikke mindst sine mange scoringer. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Cornelius har taget Superligaen med storm i denne sæson med ikke mindst sine mange scoringer. (Foto: Lars Poulsen)

Supertalentet Andreas Cornelius har i dag forlænget sin kontrakt med FC København, så den nu løber frem til 2016, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den 19-årige angriber har været en af Superligaens helt store oplevelser i denne sæson, hvor det også er blevet til landsholdsdebut for FCK-angriberen, der står noteret for ni scoringer efter de første 10 runder i Superligaen.

Læs også:

Se også: Cornelius til FCK: Fortjener mere i løn

- Det er imponerende, hvilket niveau Andres Cornelius har vist sig frem på siden sommerferien, og vi er naturligvis begejstrede for, at vi nu er blevet enige om en ny aftale. Andreas har både på og uden for banen optrådt eksemplarisk, og det vil vi gerne belønne ham for.

- Og vi har været meget tilfredse med at opleve den vilje, som Andreas selv har vist, til at ville knytte sig yderligere til F.C. København. Nu er 'Corners' fremtid i endnu større grad på plads, og vi kan i fællesskab fokusere på den fortsatte udvikling af Andreas og på at indfri de mål, som vi i fælleskab har foran os, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse, hvor Andreas Cornelius udtaler følgende:

Læs også:

Se også: Jacobs: Cornelius-fremtid er ikke mit bord

- Jeg er meget glad for, at FCK har vist mig den tillid og den anerkendelse, der ligger i at få forlænget en kontrakt, som ellers allerede knyttede os sammen i tre år. Min start i Superligaen har været helt fantastisk, og jeg føler, jeg bliver bedre hver eneste dag, jeg arbejder med mine holdkammerater og ikke mindst trænere i F.C. København, siger Andreas Cornelius.

- Jeg ved godt, at der er mange, der allerede har snakket om store klubber i Europa og drømt om den slags ting på mine vegne. Men skal jeg være helt ærlig, så lever jeg jo i min drøm hver eneste dag i FCK, hvor jeg i mange år har knoklet i ungdomsrækkerne for at nå hertil, hvor jeg er nu. Og jeg ved, at jeg kan blive bedre af at blive her. Så det har hele tiden været planen, og jeg sætter stor pris på, at klubben nu har bekræftet mig i at de har samme følelse.

Læs også:

Se også: FCK holder på Cesar Santin

Tidligere på dagen har FCK også¨offentliggjort kontraktforlængelser med angriberen Cesar Santin til 2014, samt to øvrige talenter til 2015, den 19-årige reservekeeper Jakob Busk og den 19-årige forsvarsspiller Christoffer Remmer.

Læs også: FCK: Faldt med æren i behold

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage
AGF-målmand indkaldt til U21-landsholdet
Simeone: Griezmann kan smutte når som helst
Eriksen om den svære vej til VM: Alt eller intet mod Rumænien
FCK rasede forgæves: Flere CL-pladser til de store
Islandsk forsvarsklippe trives i Brøndby: Jeg savnede voksenfodbold
Seneste fodbold
Hent flere