FCK-træner fik nej fra klubben

Stod det til Ariël Jacobs, spillede Wesley Sonck i FC København nu, men ledelsen i FCK satte en stopper for den plan

  • Stod det til Ariël Jacobs, spillede Wesley Sonck i FC København nu, men ledelsen i FCK satte en stopper for den plan.Foto: Mogens Flindt
Stod det til Ariël Jacobs, spillede Wesley Sonck i FC København nu, men ledelsen i FCK satte en stopper for den plan.Foto: Mogens Flindt

FC København lod i sidste uge Dame N'Doye drage til Lokomotiv Moskva til fordel for en masse millioner, men de penge får ikke lov til at ligge længe i klubkassen.

De skal nemlig bruges på at hente en erstatning for de seneste to sæsoners topscorer i Superligaen. Det skriver Tipsbladet

Mange navne har i den forbindelse været bragt i spil, men den belgiske veteran Wesley Sonck har aldrig været nævnt. Men nu viser det sig, at den 33-årige belgier rent faktisk var den mand, Ariël Jacobs allerhelst ville have.

Se også: FCK-træner advarer: Fejl vil få konsekvenser

Wesley Sonck, der har scoret talrige mål for det belgiske landshold og i den belgiske liga for klubber som Club Brugge og Genk, spiller til dagligt i Lierse, og det ville formentlig ikke have været nogen umulig opgave for FC København at købe ham fri af den kontrakt. Det foreslog Ariël Jacobs også Carsten V. Jensen at gøre, men CV sagde nej. Wesley Sonck var for gammel.

- Hvis de (FCK) bad mig om at vælge mellem en midtbanespiller og en angriber eller to angribere, ville jeg vælge Wesley Sonck og organisere holdet omkring ham. Jeg forelagde det også for klubben, men de sagde nej. Hans alder passede ikke ind i klubbens billede, siger Ariël Jacobs til Voetbalmagazine.

Se også: FCK-træner: Vi skal blive meget bedre

Romelu Lukaku spøger i kulissen

For gammel til FC København må stortalentet Romelu Lukaku ikke formodes at være, og på et tidspunkt blev også han rygtet til den danske hovedstad. Det var dog det rene avissnak, fastslår Ariël Jacobs.

- For Romelu ville det have været et skridt tilbage, og desuden er der ikke økonomi i FC København til at hente en spiller som ham, fastslår belgieren.

FC København har frem til den 3. september til at finde en afløser for Dame N'Doye. Her smækker det danske transfervindue nemlig i.

Se også: Tre angribermål gør ikke Jacobs tilfreds

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Malmö-dansker hylder Albæk: Altid den bedste i vores årgang
Randers-træner: Djurdjic er træt af det
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Vendelbo har ventet på chancen: Holdet kommer først
Officielt: Jan Bech Andersen stiller op til bestyrelsen
Jonas Borring: Selvfølgelig vil jeg spille fra start

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere