Russere snupper N'Doye

Ifølge Trabzonspor har russiske Lokomotiv Moskva budt på Dame N'Doye - og er klar til at give væsentligt mere i løn til angriberen

  • Dame N'Doye - på vej til russisk fodbold?
Dame N'Doye - på vej til russisk fodbold?

Ikke en dag uden nyt i transfer-sagaen om Dame N'Doye.

I går kunne tyrkiske medier meddele, at FCK-angriberen ville blive præsenteret som ny Trabzonspor-spiller i dag, men nu tyder meget på, at tyrkerne bliver de små i kampen om N'Doyes signatur.

Ifølge en pressetalsmand for Trabzonspor har Lokomotiv Moskva budt på Dame N'Doye og har ligesom FCK fået buddet accepteret.

- Lige nu venter vi. Vi ved, at Lokomotiv Moskva er kommet ind fra højre med et bud i en størrelse, hvor vi ikke kan være med. Vi kan og vil kun betale seks millioner euro, så det ser vanskeligt ud, siger pressechefen til sporten.dk

Ekstra Bladet har været i kontakt med Lokomotiv Moskvas presseansvarlige, Andrey Lyalin. Han lukker dog helt i omkring Dame N'doye:

- Ingen kommentarer. Jeg beklager.

Buddet fra Lokomotiv Moskva, der sidste sæson sluttede på en skuffende syvendeplads, skulle være på syv millioner euro.

Trabzonspor og tyrkiske medier har den seneste uge været overbeviste om, at Dame N'Doye var på vej. Men FCK har ikke lagt skjul på, at man forhandlede med flere klubber, og i går sagde Niclas Jensen, der er agent for Dame N'Doye, at man var tæt på en aftale.

Han ønskede dog ikke at sætte navn på klubben.

Læs også:

Se også: N'Doye er detaljer fra klubskifte

Ekstra Bladet har tidligere kunnet berette, at FCK's krav om en overgangssum på ca. 45 mio. kr. skulle være blevet mødt af Trabzonspor, men muligvis også af en anden klub.

Tyrkerne havde i sidste uge en delegation i København, og selv den første drøftelse blev kort (sportsdirektør Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet: ' Det viste sig, at grundlaget for en videre dialog ikke var til stede'), så blev de to klubber ifølge Ekstra Bladets oplysninger i hovedtræk enige om en transfer i omegnen af seks mio. euro (ca. 45 mio. kr.).

Ifølge Ekstra Bladets var det Dame N'Doyes personlige vilkår, der fik senegaleseren og hans agent til at holde flere muligheder åbne.

Og ifølge Sporten.dk er der da også væsentligt flere penge i et skifte til russisk fodbold - både for Dame N'Doye og FCK.

FCK-topscoreren skulle angiveligt kunne tjene cirka 14 millioner kroner - efter skat - i den russiske klub, der paradoksalt nok tidligere har snuppet en angriber fra Trabzonspor.

Burak Yilmaz var egentlig solgt fra Trabzonspor til Lokomotiv Moskva, men kunne ikke blive enig om de personlige vilkår. Derefter snuppede Galatasaray angriberen - og nu ser det altså ud til, at Dame N'Doye også er tabt for Trabzonspor.

Slaven Bilic, der stod i spidsen for Kroatiens landshold under EM, blev efter slutrunden ansat som træner for Lokomotiv Moskva.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Daniel Agger spiller velgørenhedskamp for Liverpool
Liget af HSV-chef fundet i flod
Esbjerg-profil fik comeback: Benene var ved at være smadret
Larsson afliver misforståelse: Ingen dato for Brøndby-exit
Randers-formand: Gravgaard har været i gråzonen et par gange
SønderjyskE-profil indkaldt til U21-landsholdet

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere