Officielt: FCK køber tysk bomber

22-årige Marvin Pourié skifter fra Silkeborg til FC København på en fire-årig kontrakt

  • Marvin Pourié har fået trøjen med nummer 23 på ryggen. (Foto: fck.dk)
Marvin Pourié har fået trøjen med nummer 23 på ryggen. (Foto: fck.dk)

Som Ekstra Bladet kunne berette fra morgenstunden, så er Silkeborg-angriberen Marvin Pourié på vej til FC København.

Ikke alene er han på vej, han er også købt og ankommet, skriver FC København på klubbens hjemmeside.

- Marvin har de seneste sæsoner, trods sin unge alder, allerede markeret sig som en af ligaens stærkeste forwards, og derfor glæder det os, at han nu skal spille for og ikke imod F.C. København. Når man lægger hans styrker i det opbyggende spil og foran målet sammen med god fart og lyst til at arbejde hårdt for sit hold, så er han en håndfuld for de fleste forsvar, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Dermed har FC København fået en erstatning for Andreas Cornelius, sidste sæsons åbenbaring i angrebet, der blev solgt til Cardiff City.

- Jeg er stolt af at sidde her som FCK-spiller, for det er en stor klub, som hele Europa kender, og jeg er oprigtigt beæret over at skulle spille med løven på brystet, siger Pourié.

Se også: Rygte: FCK forhandler med Joshua John

- Jeg vil først og fremmest gerne hjælpe byen og holdet til at nå målsætningerne. Men rent personligt, så er det et skridt frem for mig, fordi jeg kan udvikle mig som spiller og som person i København. Jeg har haft en fin tid i Silkeborg, men at være i FCK er en kæmpestor udfordring, som jeg virkelig har lyst til at kaste mig ud i, siger den nybagte FCK-spiller, der allerede torsdag træner med sine nye holdkammerater for første gang.

Pourié kom til Silkeborg for to år siden på en fri transfer, da Schalke 04 ikke mente at kunne bruge ham på førsteholdet. Siden scorede han 23 mål i 55 kampe for SIF, deriblandt 14 stykker i Superligaen i den forgangne sæson, hvor Silkeborg endte med at rykke ned.

- I aftalen mellem Silkeborg IF Invest A/S og FC København er der lavet en videresalgsklausul, således at SIF modtager en del af en eventuel kommende transfer på Marvin Pourié, skriver Silkeborg IF på sin hjemmeside.

Se også: FCK giver under 10 mio. kr. for Pourie

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Malmö-dansker hylder Albæk: Altid den bedste i vores årgang
Randers-træner: Djurdjic er træt af det
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Vendelbo har ventet på chancen: Holdet kommer først
Officielt: Jan Bech Andersen stiller op til bestyrelsen
Jonas Borring: Selvfølgelig vil jeg spille fra start

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere