Ståle: Idiotisk at vi stadig lever!

- Vi takker og bukker for Helsinkis sejr over Torino, sagde Ståle Solbakken om dagens eneste gode nyhed for FCK

06. nov 19:00 FC København - Club Brügge

Europa LeagueStadion: Parken, Danmark Dommer: Grafe, Manuel
FC København
0
4
Slut
Club Brügge
  • - Vi lever stadig i gruppen – af en eller anden idiotisk grund, sagde FCK-manager Ståle Solbakken efter nedturen mod Club Brugge (Foto: Lars Poulsen)
- Vi lever stadig i gruppen – af en eller anden idiotisk grund, sagde FCK-manager Ståle Solbakken efter nedturen mod Club Brugge (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (Ekstra Bladet): Havde man forventet en rasende Ståle Solbakken sparke døren ind til pressemødet en halv times tid efter slutfløjtet i Parken oven på FCK's 0-4-nederlag mod Club Brugge, kunne man godt tro om.

Naturligvis dansede nordmanden ikke på bordene af glæde oven på Brugge-røvfulden, men han valgte i stedet at fokusere på sine spilleres indstilling og fightervilje – og her havde han ikke noget at udsætte.

Se også: FCK splittet ad i Parken

- Alle spillerne kæmpede og ingen gemte sig. Det er ikke derfor, vi taber, Det handler om gennembrudskraft og eksplosivitet på banens sidste 20 meter. Der har vi ikke kvalitet nok pr. i dag.

- Vi serverer kampen for dem på et sølvfad. Er man ikke på toppen mod det hold, får man det svært, sagde Ståle Solbakken, der fik en for de fleste fodboldfolk uventet gave i Finland.

 Se også: Pinligt, Ståle!

Her vandt HJK Helsinki med 2-1 over Torino og det resultat betyder, at FCK’erne stadig selv kan afgøre, om de skal spille europæisk fodbold efter julepausen.

- Vi lever stadig i gruppen – af en eller anden idiotisk grund, sagde manager Solbakken med et – trods alt – skævt smil.

- Jeg var godt klar over, at med den bane, de har i Helsinki (kunststof, red.), ville HJK kunne give Torino kamp til stregen, og det skete heldigvis. Vi takker og bukker for det resultat.

Se også: FCK-keeper efter kæmpe fiasko: Vores egen skyld

Knapt så meget havde han at takke og bukke for i tilfældet Nicolai Jørgensen. FCK-elegantieren udgik endnu en gang med en skade.

- Han skulle måske slet ikke have startet inde efter det slag, han fik mod SønderjyskE.

- Det eneste positive er, at det ikke er den samme type muskelskade, han har døjet med, som tvang ham ud af kampen mod Club Brugge.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Wass og Celta Vigo snød mægtige Real Madrid
Everton afviser Milan-bud på offensivspiller
Middlesbrough henter Chelsea-spiller
Onsdagens rygtebørs: Zlatan fortsætter i United
Wilczek jagtet af polsk topklub
Robben: Håber Alonso fortsætter
Seneste fodbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen