Duncans lorte-efterår: Færdig

FC Midtjylland-angriberen skulle redde ulvene med sine mål. I stedet må han indse, at en ny skade sender ham på vinterferie

Fiberskade til målløse Duncan (Foto: Ernst van Norde)
Fiberskade til målløse Duncan (Foto: Ernst van Norde)

Morten 'Duncan' Rasmussen kommer til at slutte efteråret med et stort rundt NUL i målkolonnen.

FC Midtjylland-angriberen er atter ramt af en skade, som holder ham ude de næste to uger. Og dermed er efteråret i praksis slut for manden, der skulle bombe FC Midtjylland væk fra bunden.

- Duncan er ude igen… minimum 14 dage. Han fik en fiber i kampen i Parken, fortæller FCM-træner Glen Riddersholm til ekstrabladet.dk.

Se også:

Se også: SønderjyskE-keeper: Duncan smider sig

Den tidligere Brøndby- og AGF-angriber har været tvunget i kamp stort set hele efteråret, selv om fysikken har været skrøbelig. Han måtte trække sig tidligt i udekampen mod AaB og senest mod FCK. Men trods de konstante skader, så har angriberen faktisk spillet i samtlige FCM's Superliga-kampe, siden han kom til klubben. Det har imidlertid været tydeligt, at han var langt fra fordums styrke.

- Duncans problemer i efteråret hænger sammen med, at vi fik ham for tidligt i gang. Han skulle være bygget op over længere tid, men det forhindrede vores skadessituation, forklarer Glen Riddersholm, der vil bruge vinteren på at analysere de mange skader i FCM-truppen.

- Men umiddelbart mener jeg ikke, at der er mange sammenfald, så vi kunne ændre væsentligt på det, siger han.

Se også:

Se også: Duncan: Fyr spillerne i stedet

Duncans skade betyder, at FC Midtjyllands angrebsmuligheder er yderst begrænsede til de tre vigtige kampe i næste uge, hvor pokalkampen mod Randers FC ellers bærer en mulighed for en billet ud i Europa.

Tim Janssen er plaget af lyskeproblemer, og unge Marco Larsen, der har fået en del spilletid, som starter i november, har problemer med baglåret.

Og de mange problemer med angriberne i FC Midtjylland betyder også, at Glen Riddersholm nødigt vil afskrive Duncan helt for efteråret.

- Vi er forholdsvist sårbare i angrebet, så jeg klynger mig lidt til at lille håb om, at Duncan kan spille den sidste kamp, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer

 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen