FC Midtjylland

FCM snyder AGF og snupper Duncan

Angriberen Morten Duncan Rasmussen har været til lægetjek i FC Midtjylland i dag

  • Morten Duncan Rasmussen har tidligere spillet Superliga for AGF, Brøndby og senest AaB. Nu gælder det FC Midtjylland. Han kommer tilbage til Danmark fra skotske Celtic, der har haft udlejet til Mainz i Tyskland og Sivasspor i Tyrkiet. (Foto: René Schütze)
Morten Duncan Rasmussen har tidligere spillet Superliga for AGF, Brøndby og senest AaB. Nu gælder det FC Midtjylland. Han kommer tilbage til Danmark fra skotske Celtic, der har haft udlejet til Mainz i Tyskland og Sivasspor i Tyrkiet. (Foto: René Schütze)

FC Midtjylland gearer sig til succes i Europa med en af sommerens mest markante spiller-tilgange.

Flere kilder beretter til Ekstra Bladet, at Celtic-spilleren Morten ’Duncan’ Rasmussen i dag blev spottet i Herning. Besøget på den jyske hede handlede om et lægetjek. Forudsat at lægetjekket ikke har afsløret skjulte skavanker, så skulle Duncan snarest blive afsløret på en fire-årig aftale.

FC Midtjylland har i forvejen hollandske Tim Janssen til at udfylde rollen som targetman, men foråret afslørede også, at holdet savner alternativer, når hollænderen er ude. I weekenden kom Mads Hvilsom godt nok på måltavlen mod AC Horsens, men ulvene er endnu ikke trygge ved unge Hvilsoms evner på højeste niveau.

Gratis fra Celtic
Derfor har klubben slået kløerne i Duncan angiveligt for næsen af AGF og OB, der begge har udvist interesse.

Morten ’Duncan’ Rasmussen kommer gratis fra Celtic, hvor han ikke har haft noget succesfuldt ophold, siden han i starten af 2010 rykkede fra Brøndby til Skotland. På trods af tre lejemål i perioden, så har Duncan ikke formået at finde lykken andetsteds, så nu vender han hjem til Danmark.

Det har ikke været muligt at får en kommentar fra FC Midtjylland.

Læs også: AGF: Jubler over succes

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Edison Flores melder sig klar trods smerter
Dolberg følte presset: Vildt at spille foran så mange mennesker
Danny Amankwaa i kamp for FCK-reserver
Randers-talent frygtede for karrieren
Mogens Krogh: Skuffet over fyring
Optakt: Silkeborg IF - AaB

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere