FC Midtjylland

FCM henter et af Europas største talenter

FCM henter 17-årig finsk stortalent. Han var i efteråret på The Guardians liste over de største talenter i Europa

  • Denne 17-årige finne er ifølge The Guardian et af de største talenter i Europa. Og så er han ny mand i FC Midtjylland. (Foto: FC Midtjylland)
Denne 17-årige finne er ifølge The Guardian et af de største talenter i Europa. Og så er han ny mand i FC Midtjylland. (Foto: FC Midtjylland)

Kaan Kairinen er ny mand på Heden.

Du kender måske ikke navnet, men der er tale om et 17-årigt stort, stort talent fra Finland. Han er netop blevet præsenteret i FCM-trøjen, hvor han kommer til at kæmpe på den defensive midtbane.

Kaan Kairinen har været en ombejlet spiller, som flere klubber har haft stor interesse i det seneste stykke tid. Og så har finnen tidligere været på The Guardians liste over de største talenter i Europa.

Europa League: AaB - Rio Ave FC Tysk fodbold - 1. feb. 2016 Tysk legende jubler over dansker-handel

I en alder af blot 17 år har han allerede spillet mere end 40 kampe for sin klub FC Inter Turku fra Finland, så det er et talent med førsteholdserfaring, som klubben lander. Karinen har skrevet en treårig aftale med FC Midtjylland.

- Kaan er en eftertragtet spiller, der har været i søgelyset hos flere europæiske storklubber. Vi er stolte over, at det er lykkedes os at hente så lovende en spiller til FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Vi har haft en tæt dialog med vores analytiske team i England om Kaan. Han har en imponerende fysik, når man tager hans unge alder i betragtning, og samtidig er han en dynamisk og teknisk velfunderet midtbanespiller med et godt spark, forklarer Steinlein.

Se også: Medie: FC Midtjylland tæt på kroatisk landsholdsspiller

Også spilleren selv er tilfreds med at få chancen i FC Midtjylland.

- Det føles fantastisk. Det er det første store skridt i min karriere, og jeg ser virkelig frem til. Jeg føler, at tidspunktet er det rigtige for mig. Samtidig vil jeg også gerne takke Inter Turku for en god tid i klubben, siger Kaan Kairinen.

- Jeg håber, jeg kan udvikle mig og blive en endnu bedre fodboldspiller i FC Midtjylland. Det er jeg klar til at arbejde hårdt for. FCM er en topklub i Skandinavien, så det her er en god mulighed for mig, siger Kairinen.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Onsdagens rygtebørs (opdat.): Chelsea og PSG i stor byttehandel
Højdepunkter: Flot Bendtner assist i Rosenborg-debut
Bendtner efter assist i debut: Vi straffer dem
Bendtner lavede assist i Rosenborgs Super Cup-sejr
Emre Mor drømmer om Real Madrid-skifte
Målmandslegende storroser Schmeichel: Han giver forsvaret selvtillid

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere