Klinsmann vil hjælpe Parkhurst

Michael Parkhurst har USA's landstræner i ryggen i sin jagt på et udlandseventyr

  • Michael Parkhurst øjner et klubskifte. (Foto: Jens Dresling)
Michael Parkhurst øjner et klubskifte. (Foto: Jens Dresling)

Odds

Bookmaker
1
X
2

Seneste fodbold

Hent flere
 

Michael Parkhurst har fået en prominent hjælper i jagten på en større klub.

Højre backens kontrakt med FCN udløber til nytår, og den amerikanske landstræner, Jürgen Klinsmann, er klar til at hjælpe ham videre.

– Han har sagt til mig, at han vil hjælpe mig så meget, som han kan. Det er en god kontakt at have, og forhåbentlig kan han trække i nogle tråde, siger amerikaneren, der godt nok ikke har lukket døren for FCN, men ikke lægger skjul på, at han meget gerne vil videre.

Læs også:

Se også: Stor Shakhtar-respekt for Okore

– Jeg er i en god situation. Jeg har en god alder og er gratis, så jeg ser på, hvad der er af muligheder. Jeg har nydt min tid her, men vil gerne spille på højest mulige niveau, siger 28-årige Parkhurst, der umiddelbart kigger imod lande som Tyskland, Spanien, Italien og Holland.

– Jeg jagter ikke kassen. Jeg skal ikke til Rusland eller Kina. Jeg vil gerne sydpå, og jeg ved, at der er folk, der kigger på mig hver eneste uge, siger amerikaneren, der håber at have styr på sin fodboldfremtid senest til jul.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik