Hjulmand efter 2-0: Mere værd end tre point

Trods et svækket hold vandt FCN fredag 2-0 ude over AGF og sidder nu solidt på Superligaens andenplads

  • Hjulmand jublede over bredden (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Hjulmand jublede over bredden (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand er mere end bare almindeligt tilfreds med fredagens 2-0-sejr på udebane over AGF i Superligaen.

For med sejren haler de forsvarende mestre ind på FC København i toppen af Superligaen, hvor FC Nordsjælland nu blot er tre point væk fra førstepladsen. FCK har dog en kamp i baghånden.

- Vi fik en fantastisk stor sejr. Den er meget mere værd end de tre point. Det er en rigtig god fornemmelse, jeg har lige nu, siger Kasper Hjulmand.

Se mere:

Se også: Stokholm: Det bedste hold spillede

- Grunden til, at det er en så vigtig sejr, er, at vi har fået lagt afstand til AGF, og vi er kommet tættere på FCK, som vi meget gerne vil holde kontakt til indtil vinterpausen, lyder det fra træneren.

Han glæder sig samtidig over, at det lykkedes at sejre til trods for, at FC Nordsjælland var uden sine to sædvanlige backer, der var ramt af karantæne, mens offensivspillerne Mikkel Beckmann og Andreas Laudrup sad over med skader.

- Vi brugte virkelig bredden af truppen, konstaterer Hjulmand, som kunne se AGF misbruge flere store chancer i første halvleg.

Se også:

Se også: Mestrene knuste AGF

- Vi havde en nervøs start, men efter den første time fandt vi opskriften på, hvordan vi skulle spille og derfra kørte det godt.

FC Nordsjællands lejesvend Joshua John viste sig i kampen endnu engang fra sin stærke side, da han stod for målet til 1-0 og senere leverede oplægget til 2-0.

Den ydmyg hollænder sender dog roserne videre til holdkammeraterne.

- Det var tre vigtige point. Jeg scorede og lagde op til et mål, så jeg er godt tilfreds. Holdet spillede en god kamp, siger Joshua John.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage
Seneste fodbold
Hent flere