FCN prøver unorsk nordmand

32-årig norsk forsvarsspiller til prøvetræning i FC Nordsjælland

  • Ragnvald Soma (th.)i aktion i en landskamp mod Jordan. (Foto: AP/Hussein Malla)
Ragnvald Soma (th.)i aktion i en landskamp mod Jordan. (Foto: AP/Hussein Malla)

Ragnvald Soma havde i dag første arbejdsdag i FC Nordsjælland. Og står det til den 32-årige nordmand bliver det ikke den sidste. For der er ikke meget Dovne Robert over den lange midterforsvarer ...

- Jeg er jo på jobjagt og håber selvfølgelig at få noget her. Jeg vil gerne i gang igen med at spille noget fodbold, siger Soma til Ekstra Bladet.

Den tidligere norske landsholdsforsvarer fik i sommer ikke forlænget sin kontrakt med Rapid Wien og har siden været på udkig efter en klub, der kan bruge ham.

- Jeg vidste, at det kunne tage lidt tid, før jeg fik en ny mulighed. Men at det skulle ta’ så lang tid, havde jeg ikke helt set for mig, siger den lange nordmand, der er noget så sjældent som en unorsk nordmand. I hvert fald i fodboldforstand.

- Jeg er lidt unorsk som midterforsvarer. Jeg kan li’ at være en del af det opbyggende spil. Jeg ønsker ikke at sparke fodbold, jeg ønsker at spille fodbold. Det er nok den store forskel på mig og mange af de andre norske typer.

Tror på de unge
FCN mangler efter salget af Andreas Bjelland til Twente en midterforsvarer, men træner Kasper Hjulmand ønsker ikke at hente nye folk ind for enhver pris.

- Vi må se, om Soma kan gi’ os noget robusthed og nogle flere muligheder, men tingene skal passe sammen. Vi har to gode stoppere på U19-holdet (Andreas Maxsø og Pascal Gregor, red.), og jeg tror meget på dem.

- Så det skal være godt, hvis vi skal hente noget. Vi gider ikke bruge penge på noget dumt, siger FCN-træneren og minder om, hvordan Jorés Okore i sin tid greb chancen, da han blev rykket op fra ungdomsholdet.

Ragnvald Soma har spillet fem gange for Norge og tidligere optrådt for engelske West Ham.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
FCM svækket før Brøndby-kamp: Skadet Tim Sparv misser opgøret
Röcker om Brøndby: Er taknemmelig for den her chance
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Kantspiller forlader FC Nordsjælland: Klar for norsk klub
Tidligere FCK-angriber: Jeg ramte bunden
Officielt: Dortmund henter Gladbach-stjerne

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere