Bruninho-salg sikrer fremtiden i FC Nordsjælland

FC Nordsjællands brasilianske topscorer, Bruninho, og hollandske Joshua John er begge på vej væk fra klubben - og i tilfældet Bruninho kan det blive særdeles givtigt for klubben

Da Bruninho spillede i HB Køge, så blev han hypet en del, da han udførte denne 'dobbelt-tunnel'
1/2
Næste »

Sportschefen i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen, havde svært ved at holde smilet tilbage, da han ved klubbens første træning i 2016 blev spurgt ind til det forestående salg af holdets offensive profil og topscorer, Bruninho.

Salget indbringer nemlig klubben en pose penge, der spekuleres i at være en mangedobling af de knap to millioner, som klubben for et halvt år siden betalte for at hente brasilianeren i HB Køge.

- Det er en handel, der vil sikre, at vi ikke skal bekymre os økonomisk i et stykke tid, lyder det fra Carsten V. Jensen, der endnu ikke ønsker at bekræfte destinationen for Bruninho.

Se også: To Superliga-profiler møder ikke op: Forhandler med klubber

Til spørgsmålet om hvorvidt beløbet er en 10-15-dobling af indkøbsprisen, siger han:

- Ja, eller mere end det.

- Det er jo en helt utrolig historie med Bruninho. På det her tidspunkt sidste år rendte han rundt i HB Køge, og nu har han været igennem en udvikling, som ikke ret mange har oplevet før.

- Og det her er også mit bedste salg, når man ser på prisudviklingen, siger Carsten V. Jensen.

Superligaen: FC Vestsjælland - AaB Dansk fodbold - 11. jan. 2016 Officielt: Anders Due flyver hjem til reden i Nykøbing FC

I store dele af efterårssæsonen i Superligaen var Bruninho ustyrlig, da han med ni mål var FCN's giftigste offensivspiller. Men nu er han altså på vej til udlandet, ligesom klubbens hollandske kantspiller, Joshua John, er det.

- Vi har vores på plads med begge spillere. Så nu handler det om, at spillerne får deres egne forhold på plads, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Som erstatning for Joshua John har man hentet en gammel kending til klubben.

- Det har ikke været nogen hemmelighed, at Joshua John ønskede nye udfordringer, så derfor har vi også hentet Tobias Mikkelsen som erstatning, siger han.

FODBOLD DBU Pokalen HB Køge BIF Brøndby - 11. jan. 2016 Brøndby sender kantspiller på lejeaftale i Rosenborg

Tobias Mikkelsen var en del af FCN-holdet, der tilbage i 2012 vandt det danske mesterskab. Den 29-årige kantspiller kommer til klubben fra norske Rosenborg.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage
Seneste fodbold
Hent flere