OB

Falk er en guldfugl

OB’s Rasmus Falk nærmede sig landsholdet

  • Rasmus Falk  jubler over sin 2-0-scoring mod Silkeborg. (Foto: Claus Bonnerup)
Rasmus Falk jubler over sin 2-0-scoring mod Silkeborg. (Foto: Claus Bonnerup)

Turen til landsholdet kan meget vel vise sig at gå gennem Silkeborg for OB’s Rasmus Falk. Målet og præstationen i lørdagens Superliga-kamp bragte i hvert fald det 20-årige stortalent et skridt nærmede den store drøm.

- Det er klart, at jeg gerne vil på landsholdet, og det skal jeg nok også komme på et tidspunkt, hvis jeg er god nok. Men det er tanker, jeg først vil gøre mig, når efterårs-sæsonen er ovre.

I den snarlige horisont lurer ligalandsholdet og fastholder han sit øjeblikkelige niveau, må han være selvskreven til Morten Olsens hold.

Morten Skoubo, angrebskollega i OB, spår ham en stor fremtid.

Læs også:

Se også: Viggo-effekten fik kort levetid

- Jeg ser ham lidt som vores guldfugl. Nu har jeg været sammen med Rasmus i halvandet år, og han har virkelig udviklet sig. For mig er der ingen tvivl om, at han kan få en meget stor fremtid. Men tingene tager tid, og det ved Rasmus godt.

Målet til 2-0 var højeste klasse. Forspillet var en skarp og teknisk vanskelig kropsfinte, som neutraliserede et par Silkeborg-folk i højre side, hvorefter klimaks blev nået, da han sprintede ind i feltet og tordnede bolden i nette

- Vinklen var godt nok lidt skarp, sagde Rasmus Falk nøgternt efter en sejr, som måske ikke var kommet, hvis samme kamp var spillet for et år siden.

- Vi kan vinde mod de store for næste weekend at tabe mod de små. Så vi skal være lidt mere stabile. Det svinger for meget. Sidste år var det bare en skandale hele tiden. Nu er det trods blevet bedre, sagde Rasmus Falk og kunne konstatere, at OB avancerede til fjerdepladsen.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp
Rashford vil med til U-21 EM
Indrejseforbud aflyser venskabskamp

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere