OB

Troels Bech: Den mindste sejr nogensinde

OB-træneren besøgte sin gamle hjemmebane og forlod den som ’tyv’ med alle tre point i en kamp, der nok gav sejren – men også anledning til bekymring

SILKEBORG (ekstrabladet.dk): - Det kan sgu ikke blive bedre. Det her er en af de sejre, det er rigtigt sjovt at få, siger Jesper Christiansen efter aftenens 1-0-sejr ude over Silkeborg.

OB-keeperen var i 92 minutter og fire sekunder vidne til en kamp, hvor hans hold ikke skabte ret meget, og det lidt, der kom blev hurtigt brændt i en kamp, hvor tempoet var kapgænger-agtigt.

- Vi har et par store tilbud i første halvleg og en enkelt efter pausen, men vi spiller generelt alt, alt for langsomt - specielt i anden halvleg, konstaterer målmanden, der med flere store parader i bogstaveligste forstand reddede OB.

- Som målmand er man altid glad, når man holder nullet, og jeg synes også, jeg spillede en fin kamp i aften. Når vi så oven i købet kan gafle alle tre point på sådan en scoring i overtiden, så er man dobbelt så godt tilfreds, siger målmanden.

Læs også:

Se også: OB snyder Silkeborg i overtiden

Den tatoverede keeper vendte ironisk nok tilbage til den bane, hvor hans lange skadesforløb startede med en forstrækning i foråret, der både kostede samtlige OB-kampe og muligheden for at snige sig ind i Morten Olsens EM-trup. I aftes demonstrerede han, at Jesper Christiansen for alvor er tilbage.

- Vi var under et gevaldigt pres i anden halvleg, hvor de havde temmelig mange hjørnespark, og vi får aldrig for alvor sat vores midtbane i scene. Derfor er vi selvfølgelig heldige, at vi får sejren - på en aften, hvor der er meget at rette, erkender Jesper Christiansen.

Troels Bech blev inden kampen hyldet på sin gamle hjemmebane med blomster, pæne ord og en ordentlig krammer eller tre. Efter opgøret var samtlige panderynker dog aktiveret:

- Det her er den allermindste sejr, jeg har oplevet, og jeg kan jo kun glæde mig over, jeg ikke er håndboldtræner - for i den sport vinder det bedste hold jo som regel til sidst.

- Hvis jeg skal forsøge at finde en halv, kvart eller bare en flig af en forklaring på sejren, så må det være, at vi forsvarer os ihærdigt i samtlige minutter og derfor får sejren på en aften, hvor vi ikke vinder ret mange statistikker - med mindre der findes én over fejl-afleveringer!

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet

Odds

Bookmaker
1
X
2

Seneste fodbold

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.